WALKING UNDER THE PAVILION

 
Har precis kommit hem från dagens lektion. Tycker det är så kul att träffa nya människor på college hela tiden och är så fascinerad utav allas kulturer. I min klass är det folk från hela världen vilket gör lektionerna ännu mer intressanta. 
Om en stund ska jag åka och hämta S och S på flygplatsen. De har varit i Florida och seglat hela helgen, så är något avis. Är trött på det här vädret nu!

Kommentarer
Sofie säger:

Vilka snygga bilder! Nu blev det mycket på en gång men hur gör du den bilden där du har en bild i bakgrunden och en annan framför? Sjukt snyggt!

Men till det jag ville fråga. Vad är det jobbigaste med att jobba som au pair i USA? Jag ska söka och hoppas på att få åka efter studenten men har inte hört så mylcket om det jobbiga med arbetet sö vill gärna veta vad du tycker. :)

Kram!
Sofie :)

Svar: Tack så mycket!! :) jag använder programmet picasa 3 till den. markerar båda bilderna och öppnar i skapa -> bildcollage. sedan markerar jag en av bilderna som bakgrund. :)
Det tuffaste måste helt klart vara att klara sig själv. Hamnar man i en bra familj (vilket jag hoppas att kommer göra) är au pair jobbet världens bästa! Men det är en berg och dalbana vissa stunder men det gör också att man växer som människa. Tveka inte på att åka! det är något av det bästa jag gjort :) lycka till!
kramar
Rebecca Andersson

2014-02-03 | 19:33:19
Bloggadress: http://sofiejohanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback