BACK IN SWEDEN



Tänkte bara kika in och säga att jag är i Sverige. Överraskade mamma med att komma hem och det var något av det bästa jag har gjort. Njuter av vädret, mina kompisar, familj och att jag äntligen får rida igen. Mår hur bra som helst. Åker tillbaka till Chicago om en vecka, så vi hörs då!! 

Kommentarer
Julia Bergevi säger:

Hejsan! Jag heter Julia och är precis som du mitt i ett aupairäventyr. Ska denna torsdagen (24/7) åka till Chicago för första gången på semester. Ska b.la. se Beyonce och JayZ's konsert i Soilder Feild. Hade fram tills idag en vän att gå med, men då hon nu fått förhinder står jag med en extra biljett. Letar alltså lite smått desperat efter en konsertkompis! Tänkte det kunde vara värt och kolla intresset här hos dig... Är kanske du intresserad eller vet du någon annan som kan vara det? Är alltså i Soilder Feild på torsdagkväll kl 20.00. Hör mer än gärna av dig om du vill ha mer detaljer!

2014-07-22 | 03:16:24
Bloggadress: http://livnu.devote.se
Jesper säger:

Hej! Härlig blogg du har. jag är i gång med att åka till usa som AuPair nu under 2015. Och ser att du kunde åka hem en vecka. Hur funkade det med familjen och allt. är det bara att åka hem en vecka eller hur löste du det?

jag kommer antagligen vara borta i usa när min pappa skall gifta sig så jag hade gärna velat åka hem och vara med på bröllopet och det verkar som att det inte skulle vara några problem då eller? :)

Svar: Hejsan! Tack så mycket :)
Jag valde pratade med min värdfamilj redan efter 7 månader att förlänga. När vi sedan hade bestämt att jag skulle vara kvar i 9 månader extra sa de att jag får åka hem en vecka om jag kände för det. Alltså erbjöd de sig att ge mig en "extra" vecka. Vill du åka hem (vilket jag kan förstå, din pappa gifter ju sig!!) så tycker jag att du ska prata med din framtida värdfamilj om det om ni känner för att tacka ja till varandra. Ni är då redan från början öppna med varandra och de har lång tid på sig att planera innan du åker hem :)
Hoppas allt löser sig och lycka till! :D
Rebecca Andersson

2015-01-26 | 13:28:11
Bloggadress: http://nouw.com/jesperandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback