MOLLY'SI lördags var vi som sagt och testade baren Molly's som är med i Chicago Fire. Ni har nog förstått vilken min favoritserie är nu iallafall. :))
Måndag och solen skiner!! Dock har S blivit åkt på en riktig förkylning, så är hemma med honom idag. Han brukar vara full av energi och idag orkade han inte ens kliva upp ur sängen... Tycker så synd om min plutt. 
Har även bokat och betalat allt inför min resemånad idag!! Hur galet?? 

Kommentarer
Linus Kusin säger:

Tjena Rebecca! Inte lite sugen jag blir på att resa när jag läser dina inlägg och kollar på inspirerande bilder från stora och små äventyr! Du är verkligen bra på att fotografera, bilderna berättar så mycket, jag längtar direkt till storstaden. Chicago påminner lite om Melbourne tycker jag där jag spenderade 4 månader, både storstad (4 miljoner) och småstad i ett. Skyskrapor åt ena hållet och kulturliv och trånga gränder åt andra hållet.

Just nu i Landsbro hos mor och har Signe & Olle med mig eftersom jag är föräldraledig. Mamma skulle in och läsa som hon visst gör varje dag så då påmindes jag om att kika in. Har tyvärr bara blivit då och då men nu får jag bättra mig de sista månaderna du är där borta. Vad händer sen?

Precis när jag satt och skrev kom ett inslag på nyheterna om Chicago och segregering i skolor och hur det kan lyckas, bra exempel därifrån... Kul sammanträffande!

Ha det så bra, kram Linus med familj. Mamma hälsar oxå såklart.

2015-03-09 | 22:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback