MILLERS PUB




Igår hade vi hejdå middag för Fia på en resturang downtown som heter Millers Bar. Första gången för mig där och kan verkligen rekommendera det stället, supergod mat och bra service. Vi satt där i några timmar, massa prat och skratt avslutade dagen innan vi tog tåget hem till mig och sov. 
Idag jobbar jag nu på förmiddagen och sedan ska vi hitta på något kul, det är ändå Fias näst sista helg här i Chicago... 
Hoppas ni har en bra helg. xx 

LIFE


På senaste tiden har jag känt mig så nöjd med allting, vilket aldrig har hänt mig innan. Jag är för det mesta nöjd med mitt liv, men jag känner inte att jag måste känna någon press att göra något om ni förstår vad jag menar. På riktigt så planerar jag saker hela tiden och jag hinner aldrig avsluta något innan jag bestämmer vad jag ska göra härnäst. Jag antar att det är för att jag faktiskt bara har 3 ynka månader kvar i Chicago och jag vill njuta till max av min sista Au Pair tid här. 
Jag får ibland stanna upp och inse vad mycket jag har hunnit med att göra för att bara vara 20 år, och vad tacksam jag är över allt jag får göra. 


150226



Som ni kanske märker har jag något av en bloggtorka just nu. Har ni något som ni vill läsa om blir jag mer än glad om ni delar med er av det. Nu ska jag ut i snöstormen (okej inte storm kanske, men det snöar) och åka till gymmet. Hoppas allt är bra med er! xx

WEDNESDAY



Bjuder på två bilder från kusten i Cali. 
Här rullar veckorna på likadant för det mesta, men har hunnit med mer än vanligt den här veckan. Tre gympass varav 2 med Beckis, jobb och lite andra saker. Har bland annat bokat weekendkursen så jag blir av med mina sista 3 credits. 
Annars väntar jag mest på att våren ska komma, det är fortfarande svinkallt här.

BRUNCHIN

 
Heeej!
Nu är jag tillbaka framför datorn igen efter några dagar härifrån. Har hunnit med en hel del faktiskt. I torsdags kväll kom Beckis över och så lagade vi tacos och kollade på film. I fredags kväll åkte jag downtown och mötte upp Johanna, Beckis och Emelie, då vi hade planerat att överraska Fia med en resa till Nashville under helgen. Hon kom till Jojjos dorm och där stod vi klara med choklad och ballonger. Så kul och att se hennes reaktion när vi sa surprise var oslagbart. Sedan drog vi och åt middag på Vapiano innan vi som planerat hade tänkt att ta bussen till Nashville. Planerna ändrades rätt fort när vi kom fram till busstationen och bussen var iställd pga av snöstorm där. Inget att hänga läpp över tänkte vi så vi tog våra väskor och åkte hem till Beckis och sov. I lördags blev det standard brunch och den här gången på Wildberry Café som ingen av oss har varit på innan. Efter lite kaffe, french toast, smoothies, våfflor, pannkakor och crepes åkte vi hem till mig och gjorde oss i ordning inför kvällen då det blev förfest och utgång. Massa dans blev det, så igår låg vi och sov halva dagen. Åkte downtown och käkade på TGIF på eftermiddagen och när de andra åkte hem åkte jag till Jojjo, där vi kollade på American Sniper (såååå bra!!!) och bara tog det lugnt innan jag tog tåget hem igen. 
 

PINK FLOWERS




Barnens skola är inställd idag för att det är så kallt. Börjar bli rätt van vid den här kylan nu men kan ändå inte undgå att längta till sommaren. Tror knappast jag är ensam om det, hehe. Annars, hur fint blev det inte när jag gjorde om Fias snapple flaska till en vas och klippte av själken på blommorna? Jag tokgillar det! 
Hoppas ni har en bra torsdag! xx

150218






Hejsan! 
Sitter just nu på Starbucks och försöker få lite gjort. Skrivning av CV tar upp mestadels av tiden men också lite annat som bloggläsande och instagram, standard haha. Nu ska jag ta och göra lite ärenden åt min värdfamilj och sen ska jag dra till gymmet. xx

OLIVE PARK







Igår var det så kallt ute men jag och Jojje bestämde oss för att ta bussen till Navy Pier och gå till Olive Park ändå. Trots att vi både förfrös både ansikte och ben var det så värt det. Bilderna gör det knappt rättvist över hur fin den här staden är. 
Sedan mötte vi upp Beckis och hade myskväll, så bra helg! 

SNAPS


Lite snaps från gårdagen. 

Hänger just nu hos Johanna efter att ha varit på en bilutställning med min värdfamilj. Är Presidents Day här idag vilket betyder att alla är lediga. 
Annars var vi ju och såg Fifty Shades of Grey igår. Måste säga att jag blev besviken om man jämför böckerna, även om skådespelarna passade bra. De slukade jag direkt. 




MY VALENTINES DAY















Att jag under alla tidigare år har jag tyckt alla hjärtans dag är överskattat tog jag tillbaka igår. Hade det så mysigt med mina värdbarn och sen tjejerna. Jobbade hela dagen, så tog med barnen och simmade, köpte cupcakes, ballonger och choklad och de skötte sig så bra. På kvällen drog vi till Jojje downtown där hon hade gjort det så mysigt. Vi drack vin och åt pizza och skrattade till jag fick ont i magen. Helt galet vilka vänner man hittar här på andra sidan jorden alltså. Efter ett tag drog vi till Red Ivy och dansade resten av natten. Bästa <3
Idag har vi sovit och om en stund ska vi kolla på Mr Grey och Fifty Shades of Grey, som jag längtat!! 

BREAKFAST AND READING




Min favvisfrulle nu för tiden och morgonläsning. En så gripande bok som jag tycker alla borde läsa, om en man i rullstol och en vanlig tjej. Boken utspelar sig i England och jag kan lova er att ni kommer inte ha ett öga torrt efteråt.  

TB THIRD STREET



Kylan fortsätter att sjunka men det gör inte så mycket för min del, så länge solen är framme. Hade dock inte varit helt fel att gå runt utan jacka i LA. Nu ska jag iallafall till gymmet på något möte de har satt upp för mig. Fattar inget vad det handlar om men kan bli kul. Vi hörs! xx

LOVE



My monkeys and me the last couple of days.

Just nu rullar dagarna på och jag har inte så mycket att skriva om då det mest händer samma saker. Jobb, gym, jobb osv. Inte som min kompis Elina som idag hängde med självaste Orlando Bloom på gymmet, dör haha. Ikväll ska jag iallafall ut och äta och sen har jag helgen att se fram emot! :) puss och kram 

SUNDAYS




Tre från i söndags. 

Sitter just nu och äter lite lunch efter ett gympass. Älskar när man känner att träningen ger resultat, men älskar ännu mer när man hittar god mat i kylen som man värmer på 1 minut, hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen väntas en skypedejt med Linn, hoppas allt är bra med er! xx

+-+-



Jag tar tillbaka allt jag sa om att jag har börjat tycka om måndagar. S-å t-r-ö-t-t. 
Och förresten, på snapchat heter jag bbeeccaas adda nu va. 

YESTERDAYS










Igår traskade jag och Rebecka runt i Chicago, allt för att ta en bild (pic 2) och njuta av vädret. Sedan hängde vi med Jojo och var på fest. Idag mötte vi upp Fia och brunchade på Filter. Så mycket skratt och efter tre timmar mötte vi upp Isa en liten stund med. Nu är jag så trött så tänkte ta och åka hem snart och kolla några avsnitt Chicago PD. xx

SEMLOR




Igår åkte jag och Marie till Andersonville och köpte semlor. Åt ingen förra året så hur glad jag blev. Att det var 10 kg mandelmassa i är ju en annan sak. Traditioner är ju till för att följas.

150206



Tre fina saker den här fredagen

Igår hängde jag med Beckis. Vi gymmade och gjorde lunch och snackade om livet, vardagsgrejer som man uppskattar! Körde ett extra pass på kvällen med, har haft så mycket överskottsenergi sista tiden så vad är mer perfekt än att ta ut sig på gymmet? 
Vaknade pigg och glad idag med då jag har så mycket roligt att se fram emot i helgen. Häng hos Fia, brunch, party och massa mys. Låter väl inte helt fel. xx

WEDNESDAY




Nu har jag kommit hem efter dagens andra gympass och väntar på att Chicago PD ska börja. Hade lite energi jag behövde bli av med efter den här lunchen jag gjorde innan idag (currykyckling, så gott), så körde kondition en timma nu ikväll, och i morse blev det rygg och armar + crosstrainer 30 min. Hoppas verkligen att min träningsmotivation håller i sig nu, haha. Vi hörs imån! 

MISS THIS










Ibland undrar jag hur jag har klarat av att vara ifrån hästarna så länge. Igår kollade jag igenom min gamla blogg och insåg att jag spenderade faktiskt flera timmar i stallet, varje dag. Jag saknar alla träningar, tävlingar, samtal och planeringar man hade. 
4 månader till sen är jag äntligen hemma, förhoppningsvis med en liten fölunge springandes i hagen. Längtar så jag dör! 

THIRD OF FEBRUARY



Lite fler bilder från våran roadtrip i December.
 
Idag är allting tillbaka som vanligt, förutom all snö. Har seriöst inte sett såhär mycket snö i hela mitt liv. Läste att detta ligger på femte plats i Chicagos historia för snömängd. Galet. Drog till gymmet innan trots att jag helst av allt kände för att ligga under mitt täcke och kolla på serier hela dagen, men känns som alltid lika bra nu efteråt. 5 km med två minuter förbättrad tid och lite mage blev det. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag skypar lite med mamma. XX

SUNNY DAY




Idag har barnens skola varit inställd pga snökaoset. Vi har dock varit ute nästan hela dagen och byggt fort och haft snöbollskrig. Så kul och solen har varit framme så vi har fått massvis med energi.  
Nu ligger jag nerbäddad i sängen, lyssnar på mitt favoritband och planerar framtiden. Bästa jag vet! 

WEEKEND


Igår såg jag ut såhär. Ni har nog förstått min favoritfärg nu, hehe. 

Chi-town 


CTA

Vi åt lunch på Le Pain. Favoritstället utan tvekan. 


Dessa tjejer alltså!! <3

Underbar helg som alltid. Skulle ju kollat Superbowl idag med några kompisar, men är insnöad då det har snöat konstant sedan igår kväll. Ni skulle sett oss imorse då vi pulsade runt en halvtimma i 30 cm snö, till och med bilar stannade och frågade om vi ville ha lift haha. Så det blir en hemmakväll med min värdfamilj och deras kompisar, inte helt fel det heller!