THE END

I flera dagar har jag gått runt och frågat mig själv hur jag ska formulera det här inlägget, hur det ska låta, och framför allt hur det ska bli ett bra avslut. Jag startade den här bloggen för att ha den som en dagbok för mig själv, men också för att mina nära och kära i Sverige skulle få följa med mig på min otroliga resa. Att den hela tiden växte gjorde att jag tyckte det var roligare att skriva här och lägga upp bilder. Tack vare den här bloggen har jag fått lära känna människor som jag kan kalla vänner idag. Inte en chans att jag trodde den skulle ge mig de möjligheterna när jag startade den. Jag har fått visa er hur underbart Chicago är, hur det är att bo i ett annat land, med och motgångar, resor och människor jag tycker om. Jag har inspirerat en del att åka som Au Pairer, att åka till Chicago och framför allt att testa något nytt. Jag har blivit så glad när jag har läst era snälla kommentarer så ni anar inte.
Detta inlägget kommer att bli det sista på den här bloggen, och därför vill jag tacka er underbara personer som sitter bakom en skärm och har lagt tid på att läsa mina rader, gett mig motivation och tacksamhet. Jag hoppas att ni känner att den här bloggen har gett er något och att ni har förstått att inget är omöjligt. 
Från och med nu hittar ni mig på rebeccaandersson.devote.se och har ni frågor om något så kan ni mejla mig, becca_andersson94@hotmail.com.
Ni är bäst! xx

MELROSENäst sista dagen i LA åkte vi till Melrose och brunchade. Gillade verkligen det stället jättemycket! Vi strosade runt i lite olika butiker och det jag tyckte mest om var att det var så blandat. Exempelvis låg Kardashians affär Dash bara hundra meter från alla vintage butiker. Efter det körde Linn och Felix mig till Santa Monica där jag mötte upp Elina och hennes kompis. Vi förfestade lite innan vi drog ut på Bungalows, en riktigt mysigt ställe med en innergård. Jag hade så roligt och det var kul att "avsluta" min USA tid med en bra utgång. Dagen efter hängde vi allihopa i Santa Monica innan det var dags för mig att checka in och ta flyget tillbaka till Sverige. Jag hade verkligen en så lyckad resemånad!! <3

REDONDO BEACHHejsan svejsan. Först och främst ber jag om ursäkt att det har varit så tomt här, men har gått och skaffat mig två jobb här hemma vilket gör att jag jobbar väldigt mycket. Längtar till nästa vecka då jag och Nelly åker till Gotland. 
Här har ni iallafall lite bilder då vi åkte till Redondo Beach där OC spelas in. Kändes så häftigt att gå in på caféet där de alltid hänger och gå på piren där Ryan åker, hehe. Det jag inte gillar så mycket dock, är att solen nästan aldrig kommer fram innan lunchtid, därav halvtråkiga bilder. xx

MALIBU

Malibu, vad ska man säga? Det var nog en av de platserna jag gillade mest i LA. Vi åkte dit tidigt på morgonen för att surfa, och det gick faktiskt bra. Men det var såå jobbigt. Jag lyckades ställa mig upp en gång iallafall och det är något jag gärna gör igen. Problemet då? Varken jag, Linn eller Felix kom ihåg att ta ett enda kort. Orutinerade haha. Efteråt åkte vi till Point Dume där Elina bor för att kolla på solnedgången. Så underbart!! 

HIKING IN RUNYON CANYON
En dag åkte vi och hikade i Runyon Canyon uppe i bergen. Det var rätt molnigt men det gjorde inte så mycket, det är alltid skönt att ut och klättra lite. :) 
Vi gick även förbi några killar som blev intervjuade. När vi gick förbi vände de sig om och sa "nice glasses, I like your shirt". Fattade typ ingenting förutom att det var Jimmy Butler, NBA spelare för Bulls i Chicago. Skrattade typ fram ett thank you och tog kort på avstånd. :P
Efteråt åt vi brunch i Melrose på Sahl's. Så värt!