LINCOLN SQUARE

 
Tror jag har haft bästa dagen med min värdfamilj idag. Barnen har skött sig bättre än vanligt och vi har haft så kul nu ikväll när vi har gjort pumporna inför halloween. Är även så glad att jag köpt min tredje hatt, mindre glad att jag har de andra två hemma i Sverige. 
 
Annars mötte jag upp Amanda och Sandra innan för lite lunch och vi hamnade på ett mysigt franskt café i Lincoln Square. (Mamma tror inte att jag gör så mycket annat än äter här borta, men tycker bara det är kul att ta kort på mat för er som undrar ;) Dessutom var det min "cheatday" idag.
Det blev massvis med snack om resor vilket är något av det roligaste jag vet att planera. Några av de jag har inbokade nu är:
  • Boston och Kajsa om 10 dagar.
  • Roadtrip till Kanada om 17 dagar.
  • Florida och Miami om 51 dagar.
Tror ni jag är taggad eller?
Idag har jag förövrigt varit här i 8 veckor. Tiden går alldeles för fort just nu...

Kommentarer
Anonym säger:

Hej, vi ska också åka till Florida snart, över jul. Vi ska till Anna Maria Island. Du har inga tips på utflykter eller "måsten" då man är där i krokarna?
=)
/Elin

Svar: Hejsan! :) Å jag ska också till Florida över jul! dit ni ska är bara en timma från mig! släng gärna iväg ett meddelande till becca_andersson94@hotmail.com. kram
Rebecca Andersson

2013-11-10 | 20:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback