SOUTH FORK RANCH

 
Sista dagen i Texas ställde vi klockan tidigt för att titta lite på OS-finalen. Eller jag kollade, Linnéa sov haha. Efter det drog vi till South Fork ranch som är känd från tv-serien Dallas. Det var så jäkla fint och välvårdat och hela ranchen var så mysig! Dessutom red jag för första gången på sex månader(!!!!!!!) vilket var så kul.

B&G

Ni får helt enkelt stå ut med lite fler bilder från Texas. Har inte så mycket andra roliga att bjuda på. ;)
 
Sitter just nu med kaffekoppen i högsta hugg och försöker vakna till. Ska snart åka och möta upp Kai för ett gympass. Tänkte höra om han vill spela lite racketball efter det sen med, då jag är ledig enda fram till 17.00 idag. Då jobbar jag bara en timma och efter det tänkte jag dra till gymmet igen för lite cardio. Älskar att vara där och ha lite egentid. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på Let's Dance. Hejar såklart på Kenza! Tror hon kommer att ta hem allting.
I helgen kommer min morbror hit så kvällarna här är rätt fullspäckade. Imorgon ska jag och Kristin hänga med dem på hockey och på söndag ska vi ut och äta i Hancock Tower.
Så vi hörs! XX
 

BALLOONS

 

Q/A

har du någon egen weheartit? :)
Ja det har jag, heter rebeccaandersson där. :)
 
Kan du inte visa ditt rum? :)
Jo det kan jag göra, ska se till att städa först bara. ;)
 
kan du inte skriva ditt spotifykonto? :)
HÄR har ni den. :)
 
Jag ska åka till Chicago snart. Skulle vara roligt med lite tips på vad man ska kolla på. Vad kan du rekommendera?
Å men vad roligt! Du kommer att älska Chicago. :) Jag har en kategori med Chicago Tips här.
Bästa shoppingen har du på State Street, Michigan Avenue och Oak Street. Är du lika stort fan av filmen LOL som jag måste du se bönan (the bean) och gå i Millenium Park. Att åka upp i Sears Tower är ett måste också. 
Matställen finns det överallt så det beror helt på vad man är sugen på. Men Hancock Tower skulle jag rekomendera! Dock får man vara beredd på att det är rätt dyrt att äta där. 
 
Kan du inte skriva vart sakerna kommer ifrån? :)
Angående detta inlägget. Har skrivit dit under collaget nu. :)
 
Vart hittar man nyckelringen? :)
Den är från Ladurée. Men google efter ställen som är återförsäljare då de inte säljer dem på deras hemsida. :)
 
Vad tycker du att man ska ställa för frågor när man skypar med en värdfamilj för första gången? :)
Man får en avcheckningslista (iallafall från Cultural Care) när man går med i matchningsprocessen med massa frågor som är till stor hjälp! Men det viktigaste är att vara glad och öppen, samt engagera sig mycket i frågor som hör till barnen. Lycka till med allt. :)
 
Hej Rebecca 
Vi är ett par 60+ som åker till Chicago månd 3/3. När jag kollar på vädret verkar det jättekallt just nu är det tjocka jackor som gäller? Blir det varmare under dagen då solen är framme? Har du tips på några bra uteställen (vi gillar pub o krogliv) även shoppingtips. Vi skall bara slappa o njuta under våra 11 dagar i Chicago. 
Hälsningar 
Lotta från Boden (Norrbotten)
Hej hej!
Ja just nu är det väldigt kallt här. Det varierar runt 9-19 minusgrader nästan varje dag, plus att det blåser mycket så det känns kallare. Nej det blir inte varmare nu under vintern även fast det är sol tyvärr, så skulle rekomendera att ha med era tjockaste vinterjackor! Vad det gäller krogliv har jag inte så mycket erfarenhet av det här, haha. Men vill ni gå ut på klubbar ska ni till Wrigley Field ;). Vet dock att det finns mycket resuranger och barer runt State Street!
Ska ni shoppa finns det massvis med bra affärer på State Street, Michigan Avenue och Oak Street. Har ni någon dag över tycker jag att ni ska åka till Andersonville! 
Hoppas ni får det underbart och att det inte är alltför kallt när ni kommer. :) 
Kram! 
 
1. Kan man gå ut och festa i USA fast man inte är 21? 

2. Måste au pairen laga mat till familjen? Alltså ingår det i arbetssysslorna? 

3. Brukar du spendera tid med familjen på din lediga tid? 

4. Hur var första mötet med familjen? 

5. Vad är det konstigaste du stött på i USA och vad saknar du mest ifrån Sverige?

1. Ska man ut och festa är det jätteolika. I vissa städer är de väldigt noga med att man exempelvis måste visa pass (och inte legg) och i exempelvis NYC bryr sig de knappt alls. Sedan finns det ju alltid hemmafester. :)
 
2. Det varierar från familj till familj. Jag gör det nästan aldrig, men har kompisar som gör det dagligen.
 
3. Ja det gör jag ibland. På helgerna är det skönt att komma ut ur huset som vi brukar säga. Men på kvällarna tycker jag att det är mysigt och umgås med dem. :)
 
4. Första mötet var på flygplatsen och jag har nog aldrig varit så nervös som då. Men de var jättesnälla och tog hand om mig från första stund vilket var bra, haha. 
 
5. Det konstigaste jag har stött på är alla människor här. Det finns alla typer, och det var jag inte van vid innan jag åkte hit kan jag säga, haha. Det jag saknar mest är maten helt klart. Jag blir äcklad varje gång jag kollar på vad allting här innehåller. Till och med mjölken innehåller mer socker än protein...

FORT WORTH STOCKYARDS

 
Det jag tyckte var allra roligast i Texas var att åka till Stockyards i Fort Worth. Där var det verkligen den där stämningen med cowboys, folk som gick runt och drack öl, barer och hög musik. Ett måste om man åker till Dallas!  

BRACELET FROM MY BEST FRIEND

 
Fick detta fina armband och choklad av Nelly på posten idag. Jag har verkligen världens bästa vänner. Saknar er som bara den!
 
Ligger just nu nerkurad i min säng och kollar på Scooby Doo. M har åkt på influensan och hela min värdfamilj mår lite halvdant, så hoppas inte att min förkyldning blir värre. Hade inte varit allt för roligt inför helgen. 
 

DALLAS FIRE DEPARTMENT


 
I lördags åkte vi till Uptown för att käka lite frulle. Dock måste vi ha kommit helt fel för vi såg inte ett enda frukostställe. Men vi köpte lite frukt, juice och kaffe så klarade oss rätt bra ändå. När vi kom ut så såg vi en brandbil som vi tog lite kort med. Efter en stund säger jag "kan inte chauffören hoppa ut och säga att vi får sätta oss på den" och vips, två sekunder senare hoppar han ur och säger att vi får fota på den, haha. Kul tyckte jag! 

WILD BILL'S

 
Vi hittade en typisk Cowboy butik när vi gick runt första dagen. Så jäkla häftigt och inredningen var verkligen i den typiska Texas stilen. Jag och Linnéa gick väl mest runt och skrattade åt allting, men riktigt roligt att se. 

SOMETHING BEAUTIFUL

 
Tror inte att någon har missat det här klippet som cirkulerar just på Facebook just nu. Men har ni inte sett det tycker jag att ni måste göra det. Det går verkligen rakt in i hjärtat.

DOWNTOWN DALLAS II

 
Vi fortsatte vår vandring till The Sixth Floor Museum där JFK blev mördad på 60-talet. Jag tycker att de hade gjort det jättefint med en minnesplats precis utanför. Sedan var det inte så mycket turister (förutom vi och några asiater såklart) vilket var väldigt skönt. 

A COFFEE IN THE SUN

 
Ni kan säkert gissa hur underbart det var att sitta ute i solen och dricka kaffe. Något som jag saknat så jäkla mycket! 
Fick åka och hämta mitt lilla värdbarn från skolan idag då febern har slagit till. Tycker så synd om honom och man känner sig så hjälplös när man inte kan göra så mycket. Tacka USA för de effektiva medicinerna iallafall. Nu har jag skypat en stund med bästis som flyttar till Tyskland i helgen, tror hon kommer få det så roligt där!
 
 

JOHN F. KENNEDY MEMORIAL PLAZA

 
Det första stoppet vi gjorde i fredags var att gå till Elm Street och titta lite på JFKs minnesplats. Vi träffade några som tyckte det var jättehäftigt att vi var från Sverige, och så mycket uppmärksamhet som vi fick där tror jag aldrig jag har fått, haha. Hjälpsamma och trevliga var Dallasborna iallafalll!

BY THE WINDOW

 
God dag! 
Sitter och fixar med lite bilder från Dallas och längtar tillbaka till värmen. Huvudvärken och förkyldningen är tillbaka också så ska försöka kurrera mig så mycket som det går! Men det är inget som lite kaffe inte kan lösa och ska nog kolla på lite film nu. Har hört att Frozen är en som man måste se. 

DOWNTOWN DALLAS

 
Det första vi la märke till när vi strosade omkring i Dallas var hur rent det var. Man är bortskämd med där här i Chicago, men här fanns det verkligen inte en liten papperslapp på marken. Att dessutom solen sken var ju bara ett stort plus. 

HOTEL BREAKFAST

 
I fredags unnade vi oss lite frukost på hotellet innan vi begav oss ut i downtown Dallas. Älskar att man kan äta hur mycket som helst för att det är så gott, och hatar att man kan äta hur mycket som helst för att man blir så mätt, haha. Men gott är det ju iallafall! 

BACK HOME AGAIN

 
Tänkte att jag skulle ladda upp de här bilderna lite snabbt innan jag somnar. Kom hem sent igår kväll och imorse var det jobb klockan 07.00 och direkt efter det college. Har iallafall haft en kanonhärlig resa och dessa bilderna knäppte jag på flygplatsen och morgonen på hotellet. 

FRÅGOR?

Snart drar jag och den här pinglan på lite semester.

Jag kommer inte att ha med mig datorn under helgen så tänkte passa på att ha en frågestund. 
Ställ allt mellan himmel och jord så svarar jag på dem efter helgen när jag kommit hem. 
Ha en fin helg kära ni! Puss och kram 

200214

 
1. Jag och Kristin downtown.
2. Fick en levererad Allahjärtansdag present av Jenny igår, love you!
 
Har haft en morgon jag inte ens vill prata om. Regnet vräker ner här så bestämde mig för att gå och lägga mig efter morgonens jobbpass. Vaknade på en helt klart bättre sida efter ett par timmars sömn. Packade klart inför kvällen och nu sitter jag på Starbucks och jobbar på min inlämning. Fixar med lite andra saker också och har så himla mycket roligt att se fram emot nu till våren! 
 
Ikväll åker vi äntligen till Texas och tror inte att det kan komma mer lägligt. Vi hörs!

CHICAGO BY NIGHT

 
I söndags efter våran brunch åkte vi till Linnéas kille och hans kompisar för att hänga lite. Vi bestämde oss dock rätt fort för att dra downtown och käka och sedan gå på bio. Vi såg Endless Love som var en typisk kärleksfilm, men helt klar värd att se. En sådan där måbra film ni vet. Bilden tog jag på vägen hem.
 
Nu sitter jag i skolan och pluggar lite. Har rätt mycket jag ska bli klar med tills på måndag och då jag helst inte vill göra något i Texas passar jag på att göra det nu. Har dessutom ett möte med min lärare snart då jag ska flytta upp en klass, så kul! 

BLUE LOLLIPOP

 
Sitter just nu med läxor och kommer nog få göra det hela natten också. Men det är faktiskt roligare att kolla på OS än att lära sig grammatik. Aja, min lärare kommer nog tacka mig imorgon. 
xx

WISHLIST

MacBook and iPhone- Apple// Passport case- Victorias Secret// Keychain- Ladurée// Bag and Wallet- Michael Kors
 
Detta är några av de sakerna som står på min önskelista just nu.
Självklart är biljetterna till mitt favoritband slut tills att de kommer hit i april så får bara hoppas på att jag får tag på ett par. 

BRICK WALL

 
Något som jag älskar är tegelväggar. Även fast det är långt kvar tills jag ska bosätta mig på något specifikt ställe ska jag en vacker dag ha det i mitt hem. 
 
Tisdag idag och dagens planer är att plugga, träna, åka till Linnéa och planera våran weekend i Texas. Gud vad skönt det ska bli att komma bort några dagar! Här i Chicago snöade det som bara den igår och jag kan säga att man är så less på det här vädret nu. Vill ju ha vår.

FORTUNE COOKIE

 
När vi var i Chinatown bestämde jag mig för att köpa lite lyckokakor till oss. Tror dock jag är den enda som tycker sånt är roligt, hehe. 

DREAMING

 
pic by Fanny och Linnéa. 
 
Ni vet när man sitter och pratar med några av sina närmaste vänner om framtiden, och det känns som att allt börjar falla mer och mer på sin plats. Det gjorde vi igår och jag börjar se lite hopp i min framtid, vilket inte är så allvarligt som det låter. Men för mig som inte har haft en aning om vad jag vill göra är det en rätt stor sak. Från och med nu ska jag inte låta något stoppa mig och inte lyssna på dem som har invändningar, utan bara köra mitt eget race. 

HAPPINESS

 
I lördags åt jag yoghurt med bär och drack kaffe till frukost. Ovanligt va?
Gick även runt i en lurvig jacka vilket jag inte förstår att jag inte har köpt någon för jäklar vad det är snyggt och varmt. Köpte ett armband som symboliserar min och Kristins vänskap. Happiness står det och hon är en sådan vän man önskar att alla hade. 

CHINATOWN

 
Nu har jag äntligen fått en lugn stund efter en helg med massa skoj. Har haft så himla roligt och skrattat 95% av tiden. Älskar det. 
 
Här har ni iallafall lite bilder från lördagen då vi åkte till Chinatown. Det var så kallt men det är man rätt van vid nu, hehe.

SATURDAY




Imorse åkte jag och Fanny downtown för att möta upp Sofia och Kristin. Vi hade bestämt för att åka till Chinatown vilket inte riktigt var något speciellt. Lite mysigt men det luktade så illa haha.
Hann efter det med lite shopping också och avslutade med sen lunch i Water Tower. 
Nu sitter jag och Fanny hos Linnea och kollar på Cayote ugly. Bra avslut på bra lördag! 

HAPPY VALENTINES DAY

 
Hoppas ni får en jättefin fredag och att ni uppskattar dem ni tycker om lite extra idag.
Själv ska jag snart till gymmet och pumpa lite. Efter det ska jag skypa med min familj. Saknar och älskar er massvis! ♥

MY THURSDAY

Som jag tror att ni har märkt här är jag inte varit så närvarande i de flesta inläggen. Det är för att jag håller det mesta privat och tycker inte om att öppna upp mig för folk jag inte känner. Jobbar mer och mer på det för att jag faktiskt mår bättre av att skriva här, och ni som sitter vid andra sidan skärmen lär ju känna mig bättre också. Har iallafall känt mig rätt seg sista tiden. Vilket en del beror på min förkyldning (depp för att jag inte kunnat träna), onda fot (en lång historia) och dålig mat. Men idag kände jag att min hals mådde betydligt bättre och min fot var okej med, vilket resulterade till två jäkligt bra gympass. Go hard or go home lixom. 
 
Imorgon (för er är det nog redan det när ni läser detta) är det ju alla hjärtans dag. Och precis som alla andra traditioner gör amerikanarna det till ett jättestor grej. Jag tänker iallafall göra den till mycket bättre än förra året, då jag satt ensam och var rätt hjärtekrossad. Jag och Fanny skulle egentligen gått på bio och ätit middag med ett par killar men nu har vi bestämt oss för att ha en riktig tjejkväll med massa mys istället. Jobbar som vanligt under dagen och tänkte pussa lite extra på mina värdbarn.
 
 

WEDNESDAY AND OLYMPICS



Sitter just nu och kollar på OS och äter lite lunch. Tycker Sverige gör jättebra ifrån sig än så länge! Självklart tråkigt att inte Johan är med men sånt är livet ibland. 
Var på college imorse. Fick A på min första draft vilket var kanonkul. Dock rätt mycket plugg nu framöver men det är bara bita i det sura äpplet som man säger. 
Nu ska jag gå och hämta barnen som är på playdate. xx

-

Igår kväll var en av de kvällarna då jag som vanligt satt på mitt rum, väntade på att bli trött och funderade på vad jag vill göra i framtiden. Tycker att det är en skrämmade känsla att inte veta vad man vill jobba med eller hur ens framtid ska se ut. Självklart tycker jag att det är häftigt att man inte kan förutspå vad som ska hända, men det jobbiga kommer in när jag har inte en aning om vad jag vill göra.
Jag satt och kollade runt på lite olika instagramkonton och hade Slow It Down på högsta volym i högtalarna. Så som jag alltid gör när jag vill drömma mig bort för en stund. Klickade in på ett konto, till ett annat och till någon annans. Att hitta bilder som får en att känna lite mer och tänka lite djupare och fundera lite på allt. Hittade det där kontot med massa citat som de flesta tjejer tar och lägger upp på sitt egna konto. På ett av dem stod det "the only way to do great work is to love what you do" vilket jag kanske har sett massa gånger innan men som på något sätt satte sig någonstans i mitt huvud. För vad är det egentligen som gör en glad som man ska göra varje dag i många år. Saker som gör mig glad är att få träffa mina kompisar på helgerna, få formulera mig i skrift, planera resor, åka till platser som inte har någon specifik mening egentligen men som bara får en att känna något, lyssna på musik med text som passa in i den situationen man är i, göra något spontant, se folk man tycker om skratta, ge någon liten komplimang som kan betyda så mycket för någon annan, sakna något eller någon och sedan få träffa dem, somna och vakna med någon man tycker om, ta kort på helt onödiga saker som man tänker att detta har jag tagit kort på tusen gånger men man vill ändå göra det för att man mår bra av det. Ibland tänker jag på dem som redan har allting uträknat hur de ska leva sina liv. Hur enkelt det ändå hade varit. Sedan kommer jag ihåg att jag inte är den personen som kan sitta hemma och göra inget och veta allting som ska ske. Jag behöver leva lite mer och göra lite mer. Jag ska göra det som gör mig glad för det är sån jag är. Frågan är bara hur man ska få in det i vardagen på ett sätt som gör att man kan leva så hela sitt liv.
 
Ska fortsätta att hitta inspiration bland bilder utan någon källa och lyssna på musik och skriva en text som min lärare ska komma ihåg.

INSTA LATELY



1// brunch on a snowy day. 2// happy me. 3// lovely Chicago. 4// miss the summer. 5// miss my horse too. 6// coffee and an awesome book.



1// cozy mornings. 2// some pink. 3// some friends. 4// my view one morning. 5// nuts, berries and girltalk. 6// old pic with my horse.

I HEART TRAVELING

Tänkte att jag lägger upp en bild som inte innhåller snö. Detta var i Marbella för tre år sedan. 
 
Något som jag satt och tänkte på innan är hur mycket jag älskar att resa. Lever lite efter mottot "travel is the only thing you buy that makes you richer" när jag sparar pengar. Jag sparar så himla mycket hellre till en resa än till materiella saker. Att upptäcka och se nya saker är något av det bästa jag vet!

CUPCAKES

Igår köpte vi cupcakes i en vagn på Michigan Avenue. Yummie!
 
Och så var det måndag igen vilket är veckodagen jag tycker om allra minst. Men som varje gång är det bara att härda ut och göra det till något positivt! 
Har kommit hem från college nu och ska snart börja skriva en inlämning som ska vara klar tills på onsdag. Får välja mellan att skriva om en person, en plats eller mitt liv. Har ingen aning om vad så ska sätta igång med lite brainstorming nu. So long!

LOVE CHICAGO

 
Idag var det en sådan dag man älskar Chicago. Hade nog tyckt om det 10 gånger mer om det inte vore för kylan, för jäklar vad kallt det är! 
Mötte iallafall upp Sofia och Katharina (jättekul att träffa dem igen) på Starbucks för lite frulle innan vi drog och kollade lite i butiker. Sedan kollade vi på That Akward Moment med bland annat Zac Efron. Tyckte om filmen jättemycket och det var precis min typ av humor, haha. 
 
Just nu håller jag på med en uppsats som ska vara klar till morgondagens lektion. Hoppas på att bli klar snart för är sååå trött!

JUST BE YOURSELF

Lite bilder från igår på mig och Fännö!
 
God morgon!
Nu har vi precis vaknat till här hemma och ska snart börja göra oss iordning. Igår kväll var vi som sagt hemma hela kvällen. Kollade på Portkod 1321, åt pizza godis och hade en riktig gottekväll. 
Idag ska vi downtown och möta upp en ny tjej här. Eller ny och ny, Kristin och jag träffade henne på Training School och hängde med henne där, så det ska bli jättekul att visa henne runt här i Chicago. 
I eftermiddag blir det biomys med ett gäng och sedan ska vi ut och äta. Låter som en perfekt söndag enligt mig!

BRUNCH

 
 

LAZY MORNING

 
Min morgon idag. Tog en välförtjänt sovmorgon och kollade sedan lite på konståkningen i OS. Tycker det är så roligt att kolla på då det påminner rätt mycket om dressyr. Vackert är det.  
Efter det blev det klassisk lördags brunch med Linnéa och Fanny på Tre Kronor. 
 
Ikväll får vi se vad som händer. Kristin kommer iallafall hit så tror det blir en riktig myskväll! 
Hoppas ni får en fin helg! puss

YESTERDAY



Fredag idag och om några timmar är det äntligen helg! 

Igår kväll var jag hos Linnea och hade myskväll. Hon klippte mitt hår och jag kände mig trygg med henne. Vågar nästan aldrig klippa mig längre då en frisör en gång klippte av allt mitt hår. Men blev jättenöjd!
Efter det ville Linnea att jag skulle klippa hennes hår med. Har ju friserat hästarna lixom men aldrig på en människa och ännu mindre en frisör haha. Men hon tyckte jag var duktig så det var ju skönt att höra. 
Sedan färgade vi ögonbrynen, målade naglarna och pratade om våran resa. En riktig tjejkväll med andra ord!

Idag ska jag ta itu med lite plugg, åka och tvätta bilen och fixa lite andra saker. 
Ha en fin fredag! 


THURSDAY AND COFFEE

Så blev det en till svartvit bild här igen. Men tycker att det blir mycket mer liv i dem. 
 
Idag har jag iallafall bara tagit det lugnt. Kollade på några avsnitt av Ravenswood och har planerat lite saker jag vill göra i Texas. Ser mest fram emot att åka till en ranch och rida! Som jag längtar, hehe. 
Har även hunnit med och skypa med både Lill-Axel och mina päron. Ikväll ska jag och Fanny till Linnéa för en myskväll som börjar bli en tradition. Linnéa ska även klippa mitt hår lite, som inte jag inte har gjort sedan studenten, hej slitna toppar!

140205

 
Efter mitt prov idag drog jag till Linnéa för lite pannkakslunch. Vi gjorde svenska pannkakor med blåbär och babblade på om allt. Älskar sånna dagar!
Linnéa är Au Pair till de sötaste bebisarna jag sett så passade på att fota dem lite. Hur bra på bild blev dom inte??

SUMMER MEMORIES

 
Bjuder på lite gamla sommarbilder på mina underbara och saknade vänner. 
Hoppas på att den här jäkla snön försvinner snart! Tog mig en timma att köra till colleget idag som vanligtvis tar 15 minuter. Kaos med andra ord!
 
Nu tänkte jag ta och kolla på Paradise Hotell finalen. Dock vet jag redan vem som vinner, ännu en nackdel med tidzonen och twitter. 

JUST SOME CHICAGO SNAPSHOTS

 
Min tisdag har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Bestämde mig för att sätta mig på Starbucks med en kaffe och bli klar med allt på samma gång. Skönt att få igång tankeverksamheten lite och nu är jag redo inför mitt första collegeprov imorgon. 
Bokade även en långweekend till Texas med Linnéa för en stund sedan. Vi åker om ett par veckor och det ska bli så skönt att komma bort i några dagar! Can't wait!

MY FAVOURITE STORE

 
Min favoritaffär är helt klart Urban Outfitters. Älskar allting som har med affären att göra och vill ni gå dit i Chicago hittar ni den på State Street. 

CAUGHT SOME MOMENTS

Pics by Kristin, read her blog here.
 
Måste bara lägga upp dessa bilderna som bästa Kristin tog i helgen. Älskar att hon alltid fångar de där perfekta ögonblicken i bilderna. 
 

PINK ROSES

 
 
 
När vi var på Ikea passade jag på att köpa en vas och lite rosor. Tycker att det blir så mycket mer hemtrevligt med blommor och längtar som bara den tills jag får inreda mitt eget en vacker dag!

WALKING UNDER THE PAVILION

 
Har precis kommit hem från dagens lektion. Tycker det är så kul att träffa nya människor på college hela tiden och är så fascinerad utav allas kulturer. I min klass är det folk från hela världen vilket gör lektionerna ännu mer intressanta. 
Om en stund ska jag åka och hämta S och S på flygplatsen. De har varit i Florida och seglat hela helgen, så är något avis. Är trött på det här vädret nu!

SATURDAY AT IKEA

 
I lördags var vi på Ikea. Tror aldrig jag har spenderat så mycket tid här som jag gjorde hemma där. Men älskar den svenska stämningen och det får en att känna sig hemma för en stund. USA i all ära men ibland kan det vara skönt med lite swedish feeling som vi säger. 

DREAM AWAY

 
Två bilder från dagen som Kristin knäppte. 
 
Har hängt med underbara människor hela helgen. Att man har träffat personer här bara några gånger, och det känns som att man har känt hela sitt liv är rätt knäppt. Men det är så det är och jag är så glad att jag har träffat er.
Dessutom vann Seahawks matchen nu ikväll så går och lägger mig med ett leende på läpparna.
Puss och godnatt ♥ 

BE GOOD SATURDAY




Idag vaknade jag på rätt sida. Det är ju trots allt lördag och tänkte göra det bästa utav helgen. Tar hand om M lite nu på morgonen så passade på att göra lite finfrukost. En stor kopp kaffe, knäckemacka och yoghurt. Ni måste testa grekisk yoghurt med hasselnötter och honung. Har blivit besatt haha. 
Om en stund ska jag till gymmet och resten av helgen ska jag hänga med Kristin, Fanny och Linnea. Imorgon är det ju dessutom superbowl här i USA vilket alla tar på största allvar. Så roligt! 

5 THINGS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME

 
  • Jag är beroende av kaffe, nötter och jordnötssmör. Dricker minst 3 koppar kaffe om dagen. Och är jag sugen på något brukar jag äta en sked med jordnötssmör, gärna med en påse nötter.
  • Jag är alltid inne på weheartit. Får massvis med inspiration därifrån och tycker om att drömma mig bort bland alla bilder.
  • Jag red innan jag kunde gå. Är uppvuxen med hästar och har ridit hela mitt liv. Längsta jag har varit ifrån ridningen var 3 veckor när vi var på semester, nu är det snart 5 månader sedan. 
  • Jag leker alltid med mitt hår. Tvinnar det, flätar, borstar, masserar osv. 
  • Jag önskar att jag levde på 50-talet. Har ingen aning varför men är fascinerad av allt från den tiden.