DREAMS

 
Idag har jag och Johanna hängt på stranden under våran lediga tid med några av hennes kompisar. I 29 graders värme var det inte helt fel kan jag lova! Så fräscht att man äntligen börjar få lite färg i ansiktet. 
Annars händer det bara samma saker i mitt liv för tillfället. Jobba, träna, kolla på Gossip Girl osv. Gillar dessa rutiner dock så inte mig emot. 
Vi hörs! Puss

Kommentarer
Othilia säger:

Jag köpte questbarsen på någon liten hälsobutik här där jag bor! Har även sett att dom sålt dom på något gym här också. Älskar dom haha!!

Ja, hoppas du inte blir besviken då haha! Nej men antar att ni kanske ska gå förbi typ vita huset och så? Och allt annat ligger där vid vita huset också så som The capital, Washington monument och så. Finns även en massa museum där också så man kan besöka gratis.
Men ett ställe som jag älskar att vara i är "Georgetown" där finns restauranger och några affärer också, så kan man även gå ned till vattnet, det är så mysigt där! Det ligger ca 2km från Vita huset och allt det där. Man ska kunna gå in dit, men jag har dock aldrig gjort det, jag har bara åkt med metron dit. Sen går det även bussar dit också! Så får ni tid över tycker jag ni kan åka dit! :)
Har dock inte varit här sååå länge då… men det är väl ganska självklart att besöka vita huset om man är i DC! Hoppas de hjälpte lite, och de är ju bara att fråga om de är något mer ni undrar över så ska jag försöka svara hihi! KRAM

2014-05-23 | 04:52:14
Bloggadress: http://othilial.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback