SATURDAY

Mitt första LCC möte förra året. 
 
Nu har jag jobbat klart för idag. Det är inte ofta jag jobbar helger och är det det jobbar jag oftast kvällar. Idag blev det 8-14 istället. Vi har myst framför barnprogram, varit ute och lekt samt gått en runda i skogen. 
Om en stund ska jag åka och hämta Sofia och Sophia. Vi har LCC-möte idag och då ska vi åka och bowla. Jag har inte gjort det på hur länge som helst så det ska bli superkul! 

Kommentarer
sofia säger:

Hejhej! Jag har följt din blogg i lite mer än ett år nu och är väldigt intresserad av ett aupair liv! Jag tar studenten i juni och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har därför lite frågor till dig om du har lust att svara! Vilken organisation åkte du med och hur mycket kostade det att åka? Får man önska delstat att hamna? Binder man sig på minst ett år? Och sen har jag lite frågor som, hur länge innan får du veta när du ska jobba? Kan de komma och säga "du måste jobba imorgon" vilket gör att du måste avboka dina planer? Tjänar du några pengar på att vara aupair ellee är det plus/minus noll? Att själva grejen är att du får gratis mat och boende för att passa barnen? Annars, hur mycket ungefär är det man tjänar? (Om du vill säga det) Är det ett avtal mellan dig och familjen? Om det är så att du får pengar, räknar du då varje månad hur mycket du arbetar och säger det till dom? Berätta gärna något mer om du kommer på något som du undrade innan du for iväg, för nu kommer jag inte på något mer väsentligt att fråga....

2014-11-09 | 09:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback