SNAPSHOTS LATELY

 
Bjuder på lite bortglömda bilder som jag hittade när jag rensade mina mappar. Galet vad mycket bilder man tar som aldrig publiceras.
Nu är vi iallafall framme i ett hus min värdfamilj har hyrt fram tills måndag. Det är supermysigt och känns väldigt svenskt, som jag har saknat det! Vi kom fram sent igår kväll, så idag blev det en liten sovmorgon och nu ska vi ut och käka frukost. Ska bli kul och se vad den här lilla byn har att bjuda på! :) xx 

Kommentarer
Emma säger:

Hej!
Har följt din blogg nu i över 1år , är själv au pair nu och jag har för mig att du har besökt niagara falls . Va det en kurs som hade en tripp dit eller vad det en egen tripp du gjorde med dina vänner? Om det var en en kurs, var hittade du den? För skulle gärna vilja åka dit nämligen , men har inte hittat någon kurs som åker dit.
Super fin blogg btw!!!
/ Emma

Svar: Hejsan!! Gud vad roligt att höra :) Ja vi var där för ett år sedan, men då åkte jag med tre kompisar på en roadtrip till Toronto i Kanada. Alltså en grej vi gjort själva. Men min kompis Sofia åkte däremot med en organisation dit som en kurs på tre credits. Hon åkte med de här: http://archive.constantcontact.com/fs050/1101507129325/archive/1110776325314.html och var supernöjd. Fråga på om du undrar något annat :) kram!!
Rebecca Andersson

2014-10-10 | 18:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback