MY 2014

Beskriv året med tre ord.
Upp och ner. 

Bästa köpet?
Det måste vara alla resor, min MBMJ väska och fake fur jacka. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
All the way med Timeflies som tog mig igenom hösten, samt Bailando- Enrique Iglesias, som vi dansade salsa till i Mexiko. Blir alltid på bra humör av de låtarna!

Vem har du umgåtts med mest?
Sofia, Linnéa och min värdfamilj!

Har du haft ett förhållande under 2014?
Nope. 

Vart reste du under 2014?
I februari åkte jag och Linnéa till Dallas, Texas. Jag tror vi hade känt varandra i en månad då bara, men vi lärde känna varandra den resan utan och innan. I mars åkte jag och ett tjejgäng till Indianapolis. Inget speciellt där egentligen, men gillar man roadtrips så gör man. I juni var det resor varje helg. En till min kusin i Detroit med Linnéa, där vi blev bortskämda till max. Helgen efter det till Washington och då var Kristin med också. Jag var också uppe i Michigan med min värdfamilj i fyra dagar på bröllop. Träffade de roligaste tjejerna som jag drack öl med och spelade kort med hela nätterna. Såg även två personer säga "I do", med Lake Superior i bakgrunden. Oslagbart. Sedan var det juli och då åkte jag, Jenny och Sanna till New York efter att de hade varit och hälsat på mig i Chicago. Varmt, redbull vodka och massvis med skratt beskriver den resan. Veckan efter åkte jag hem till Sverige och överraskade min mamma. Något av det bästa jag har gjort. Spenderade åtta dagar med min familj, hästarna och kompisar innan jag åkte tillbaka hit. Svenska sommaren när den är som bäst. I oktober åkte jag med min värdfamilj till Michigan igen för att segla den här gången. Vi tog det mest lugnt och det var så skönt. I november åkte jag och Fia till Cancún i Mexiko en vecka. En av mina roligaste resor med sol, bad, fest och en bästa kompis. Min resa i december vet ni ju redan, då jag, pappa och min syster åkte till Kalifornien, utan att överdriva det bästa jag gjort. 
Det blev en del resor förra året, tur att jag älskar det.

Texas.

Indianapolis.

Detriot.

Washington DC.

Bröllop i Michigan.

New York. 

Sverige.

Macatawa, Michigan.

Mexiko.

Vad var din största tabbe 2014?
Att jag under hösten på något sätt tappade bort mig själv. Jag antar att det händer alla någon gång. Nu känner jag mig tack och lov som mig själv igen, och skrattar utan att det ska vara krystat. 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Att jag valde att förlänga mitt år här i Chicago. Hade aldrig tänkt att jag skulle stanna längre än ett år, men jag är så glad att jag gjorde det. Att jag hoppade fallskärm och att jag överraskade mamma. 

Jag, Sofia och Linnéa firade att vi hade förlängt ihop med en vinkväll. 

Ryser fortfarande när jag ser bilderna. Så underbart!

Har du blivit bättre på något?
Haha bra fråga. Antar att språket utvecklas hela tiden när man bor här, så det. Har också blivit bättre på att lära känna av människor. 

Vad var extra dåligt med året?
Att jag fick en sån jobbig hemlängtan under hösten. 

Vad var extra bra?
Att jag har så underbara vänner och familj. 

Lärde du känna några nya människor?
Jaa, massvis! De ni märker av mest här är ju Sofia (som jag lärde känna på training school), Linnéa och Isa! Men förutom dem är det andra Au Pairer, college elever och amerikaner. 


Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
En hel del, hoppade bland annat fallskärm, var på systemet, var på Lollafestivalen och spenderade sommaren i min favoritstad. 


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att Jenny och Sanna kom och hälsade på i somras, att Linn kom i november och min familj i december. Förutom det är det massa andra saker som gjort mig lycklig. 

 


Vad var din största framgång på jobbet 2014?
Som Au Pair? Antar att man gör framgångar med barnen hela tiden. Jag lär mig mer och mer av dem samtidigt som jag lär dem. Det är häftigt att få vara med om utvecklingar och inse att man är en del i den biten. 

Största framgång på det privata planet?
Att jag har lärt mig mycket om mig själv. Att jag klarade av en rent ut sagt förjävlig hemlängtan som många hade åkt hem av, och att jag nu känner mig starkare än någonsin.  

Vem saknade du?
Mamma, pappa, Olivia, mina hästar, mina kompisar och Kristin och Kai (som också är mina kompisar men förtjänar en egen spalt).

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Tänka mer på mig själv. Inte bli påverkad av andra hela tiden och tänka efter istället för att slänga mig in i ogenomtänkta beslut. 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?
Känner på mig redan nu att det kommer bli dubbelt så bra. 

Vad kommer du sakna från 2014?
Jag kommer sakna sommaren här i Chicago. Att köra bil med högsta volym på LSD med stranden längs med vägen och skyskraporna framför. Inget slår det. Kommer sakna alla höstpromenader med Chase också.


Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag hade ansträngt mig mer för att inse vilka människor som är bra för mig och inte. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor helt klart! Kläder har det blivit en hel del också. 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Att njuta till max av min sista tid här i Chicago. Ta vara på min vänner. Ha en underbar sommar i Sverige. Rida. Börja plugga? Flytta till London? Tiden får utvisa det sistnämnda. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Att vara stark och att ta det lugnt. Jag vill alltid göra nya saker men har insett att man ibland måste stanna upp och andas också.


Kommentarer
Ronja säger:

Har du vart två år i Chicago eller ska du någon annan stans 2015? :)

2015-01-06 | 18:18:55
Bloggadress: http://nouw.com/ronnjaaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback