THE END

I flera dagar har jag gått runt och frågat mig själv hur jag ska formulera det här inlägget, hur det ska låta, och framför allt hur det ska bli ett bra avslut. Jag startade den här bloggen för att ha den som en dagbok för mig själv, men också för att mina nära och kära i Sverige skulle få följa med mig på min otroliga resa. Att den hela tiden växte gjorde att jag tyckte det var roligare att skriva här och lägga upp bilder. Tack vare den här bloggen har jag fått lära känna människor som jag kan kalla vänner idag. Inte en chans att jag trodde den skulle ge mig de möjligheterna när jag startade den. Jag har fått visa er hur underbart Chicago är, hur det är att bo i ett annat land, med och motgångar, resor och människor jag tycker om. Jag har inspirerat en del att åka som Au Pairer, att åka till Chicago och framför allt att testa något nytt. Jag har blivit så glad när jag har läst era snälla kommentarer så ni anar inte.
Detta inlägget kommer att bli det sista på den här bloggen, och därför vill jag tacka er underbara personer som sitter bakom en skärm och har lagt tid på att läsa mina rader, gett mig motivation och tacksamhet. Jag hoppas att ni känner att den här bloggen har gett er något och att ni har förstått att inget är omöjligt. 
Från och med nu hittar ni mig på rebeccaandersson.devote.se och har ni frågor om något så kan ni mejla mig, becca_andersson94@hotmail.com.
Ni är bäst! xx

Kommentarer
Jenny säger:

Åh. Jag har följt hela din resa från start och blivit så inspirerad och taggad, och vet du, nästa månad är det jag som åker till USA!

2015-07-12 | 07:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback