VÄSTERVIK

 
En av dagarna i Sverige åkte jag, Nelly och Olle till Nellys släkt i Västervik. Väl där åkte vi ut med båten och hängde vid klipporna hela dagen. Vi läste, badade, lyssnade på musik och åt gott. Hur underbart som helst! På kvällen grillade vi och kollade på solnedgången innan vi åkte tillbaka. Svenska sommaren när den är som bäst! ♥

HELLO SWEDEN

 
Lite dryga åtta dagar i Sverige räckte gott och väl för den här gången. Hur bra landet än är kommer Chicago alltid vara nummer ett. Så enkelt är det. Men efter flera månader av hemlighetsmakeri hämtade bästis och lilsis upp mig på stationen fredagskvällen. Sedan åkte vi hem och överraskade mamma som trodde att vi först skulle ses när jag avslutat mitt år här nästa sommar. Hur nervös jag var går knappt att beskriva men att beskriva lyckan att få krama om alla slår inget. Tack alla fina för en underbar vecka hemma i Småland! 
 
Efter att jag hade gett mami en hjärtattack gick vi upp till stallet och jag fick hälsa på min älskingshäst igen. Jag har festat och varit på systemet för första gången, ätit saknade frukostar med pappa och ätit glass. Jag har kollat när Olle har hopptränat och åkt en sväng till Jönköping. En kväll åkte jag och mina vapendragare till en sjö med vin och jordgubbar och pratade gamla minnen samtidigt som solen gick ner. Jag har åkt bil med Olivia som har tagit körkort och varit på Sandsjöbaden med la familia och ätit plankstek. 
Fler bilder kommer men måste börja packa upp lite här. Hoppas allt är bra med er! Massa kärlek! ♥

ON MY WAY BACK TO CHICAGO



Hejsan! Sitter just nu på Göteborgs flygplats och väntar på mitt flyg. En mellanlandning i Stockholm så är jag äntligen påväg till Chicago sen. Har haft en underbar vecka här i Sverige och har nog inte kunnat ha mer tur med vädret. Lovar att uppdatera er med massvis av bilder imorgon. 
Nu är jag laddad inför 10 månader till i USA och resten av sommaren där ska jag bara njuta! Vi hörs när jag är framme! 
Puss och kram 

BACK IN SWEDEN



Tänkte bara kika in och säga att jag är i Sverige. Överraskade mamma med att komma hem och det var något av det bästa jag har gjort. Njuter av vädret, mina kompisar, familj och att jag äntligen får rida igen. Mår hur bra som helst. Åker tillbaka till Chicago om en vecka, så vi hörs då!! 

WW2 MEMORIAL AND STATE OF LIBERTY

 
Här är de sista bilderna jag har från kameran i NYC. På lördagen åkte vi till WW2 memorial som är ett måste när man är där. De hade gjort två pooler utav tornen och graverat in alla namnen på människorna som dött. Man blev rätt tagen och svårt att förstå att det faktiskt hände. 
Efter det promenerade jag och Jenny till hamnen för att åka en båttur till frihetsgudinnan, men hamnade på en gratis färja till Staten Island. Men vi fick ju iallafall se henne på rätt nära håll, haha. 

BROOKLYN BRIDGE

 
På fredagen drog jag och Sanna ut för att köpa lite bakismat, och vi hamnade vid en plats där de sålde maträtter som var typiska för olika länder. Testade någon slags tacos från Jamaica och det kan vara något av det vidrigaste jag ätit, haha. Sedan promenerade vi till Grand Central och kollade lite. Gossip Girl nörd som man är. Efter det tog vi en taxi till Brooklyn Bridge och gick över den. I 30 graders värme och stekande sol kändes det kan man säga! Men det var helt klart så värt det!! När vi var framme njöt vi av riktig glass som man knappt äter här längre när det finns froyo överallt. 

UP IN TOP OF THE ROCK

 
Planerare som jag är hade jag bestämt att vi skulle åka upp i Rockefeller på torsdags kvällen. Jag var ju uppe där när vi var på TS men kände att jag ville njuta lite mer den här gången. Träffade på två andra svenska au pairer som dagen efter skulle åka till sina värdfamiljer. Känns som det var igår man stod där och var supernervös, haha. Tiden går minst sagt fort här! 
Iallafall, hur fint är inte NYC och den här utsikten?

NYC AND PICNIC IN CENTRAL PARK

Här har ni några bilder från första dagen i NYC då vi gick till Central Park för lite picknick. Det var supermysigt och kan ni checka av det på min bucketlist, hehe. 
 
Så är det måndag igen och Jenny och Sanna har åkt hem. Det känns såklart jättetomt men får vara glad att jag fick uppleva dessa två veckor med dem som har varit sååå bra och jag har skrattat konstant. Jag har verkligen världens finaste vänner och jag är så tacksam över er. ♥

OAK STREET BEACH

 
Ett av mina favoritplatser att hänga på här i Chicago är självklart stranden. Vi har hängt på både North Ave Beach och Oak Street Beach som bilderna visar. Hur underbart?!

4TH OF JULY

 
Förra veckan när det var 4th of July här i USA hade jag en kanondag. Vi tog det rätt lugnt hela dagen och hade det supermysigt! På kvällen åkte vi downtown och kollade på fyrverkerierna vid piren. Så häftigt var det. Känns så roligt att jag får vara med om dessa högtider och speciellt med mina närmaste vänner! ♥

SOME PICS FROM LAST WEEK

 
Här är lite bilder från en dag förra veckan då vi bara hängde vid hamnen. Vi gick till Navy Pier och åkte upp i parisehjulet och fick se en helt annan skyline än vad man är van vid. Älskade stad!!! Sedan gick vi till klubben där mina värdbarn seglar och åt lunch innan vi la oss uppe på däck och solade till mitt jobbpass började igen. Hur underbart som helst! 

WILLIS TOWER

 
Som ni ser åkte vi upp i Willis Tower i morse. Lite molnigt men lika fin utsikt som alltid. Efteråt gick vi till stranden och har hängt där mestadels av dagen. Inte lika mycket shopping idag som igår med andra ord. ;)
Två dagar kvar till NYC också och det ska bli såå kul!! 
Nu blir det ännu en filmkväll och idag står LOL på listan. Puss och kram.

OUR SUNDAY







Vi har haft skönaste söndagen idag. Har varit och shoppat och nu har vi tacokväll med film, hur mysigt som helst och vet inte hur jag ska klara mig när de åker tillbaka, haha. Så skönt att ha dem här ❤️

WE ARE IN USA

 
Saaaaannnna and Jennie here, wööhö
 
Nu äntligen är vi framme i USA och hos vår saknade Becca :) Det första dynget här har varit kul och spännande på samma gång. Vi har hunnit med att både shoppat, äta på ett rikigt amerkanskt drive in, ätit amerikanska panncakes och gjort lite turist saker. Vi ser mycket fram emot resten av vår resa i Chicago och New York. Detta kommer helt klart att vara time of our lives!
 
 

THEY ARE FINALLY HERE





Äntligen är mina älsklingar här!!!!! ❤️❤️

LAST SATURDAY

Några bilder från Krisses kamera i lördags. 
 
Ligger just nu i sängen med massa tända ljus. Utanför är det storm som ska rankas till sommarens värsta. Jag skojar inte när jag säger att blixtrarna är var 10:e sekund. Hoppas bara att Jenny och Sannas flyg går som det ska! 
Annars har jag hängt med Sofia idag. Vi har inte träffats på vääääldigt länge så vi hade en del att ta igen. Nu kommer det dock dröja tills vi ses igen men sommaren kommer ju att gå fort. 
 
Puss och kram