MY WEEKEND

 
Den här helgen har gått så fort och jag har haft så kul! I torsdags kväll åkte min värdfamilj iväg på segling och då kom Linnéa till mig. Vi åt froyo och kollade på Gossip Girl. I fredags tog jag det bara lugnt och sen kom Kristin. Vi drog på fest hos några killar och planen var att dra ut, men vi hade så kul att vi stannade där. I går var vi downtown och bara myste. Vi åt brunch, shoppade lite och på kvällen kollade vi på film och åt pizza. 
Idag har jag legat i solen och hunnit med en långpromenad. Om en liten stund ska jag möta upp Linnéa downtown igen för att kolla på utomhusbio. Låter som en bra söndagskväll om ni frågar mig! 
Puss och kram

ARLINGTON CEMETARY

 
Jag har helt och hållet glömt att lägga upp bilderna från sista dagen i Washington, då vi gick till Arlington Cemetary i Virginia. Jag tror att de allra flesta har sett detta på film någon gång, men något man inte förstår är hur galet stort det är. Vi gick runt där ett bra tag men det var så fint väder att det inte gjorde något. De har ca. 28 begravningar där varje dag mån-fredag och det är människor som har varit med i krig eller har något relaterat till det. 
Vi träffade även Maja som vi hängde med på trainingschool som bor där. Var så roligt att träffa henne igen!! När vi hade varit där åkte vi tillbaka till DC och åt cheesecake och la oss vid poolen medans vi väntade på flyget hem. 

LAST THURSDAY

 
I torsdags när vi kom fram till Munising kollade vi runt lite. Vi hamnade på stranden och det var så underbart!! Allting påminnde så mycket om Sverige att det gjorde det hela 10 gånger bättre också. Efter det åkte vi och kollade på lite vattenfall innan vi åkte till brudparet för bbq och fest. 

WEDDING IN MICHIGAN

Här kommer en rejäl bildbomb från bröllopet igår.
 
Bröllopet hölls hos paret som gifte sig och det var så himla perfekt med Lake Superior (världens största sötvattens sjö) i bakgrunden. Är så tacksam att jag fick följa med och träffa dessa underbara människor som jag blev jättenära med på bara några dagar. Vi har partajat hela dagarna och lovat varandra att hälsa på varandra i Cali och Vegas och de ska komma till Sverige. Känns sorligt att helgen gick så fort men det ska ändå bli skönt att ta det lite lugnt nu, helgen har varit väldigt intensiv haha. 

GLAD MIDSOMMAR




Tänkte bara kika in lite snabbt och säga glad midsommar! 
Tyvärr blir det inget firande för mig alls i år då jag endast hänger med amerikaner den här helgen. Inte helt fel dock. Igår blev jag medbjuden på fest utav de här tjejerna på bilden. Ska inte gå in allt för detaljerat men vaknade upp på ett loft utan trappor eller stege. Hur jag kom upp var en femma men att hoppa ner var en annan historia haha. 
Nu håller jag iallafall på och göra mig i ordning då vi snart ska ut på en båt och äta. Imorgon är det bröllop och är så excited!!
Annars älskar jag Munising som känns precis som Sverige. Ha det bra!

BY THE REFLECTING POOL

Några bilder som Kristin knäppte på mig vid poolen som bland annat är känd från Forest Gump. Älskar den filmen och var så glad att få se poolen i verkligenheten, haha.
 
Idag har jag hängt med Johanna och vi har hunnit med kaffe och massa prat och lite shopping. Behöver egentligen spara pengar inför NYC men det är inte lätt i det här landet alltså. Om en liten stund ska jag åka och hämta mina värdbarn och ikväll ska jag packa. I natt åker vi nämnligen till Michigan på bröllop vilket ska bli superkul att få vara med om. 
Ha det bra! Puss och kram

GEORGETOWN

 
I söndags åkte vi till Georgetown som jag blev tipsad att åka till. Hur mysigt som helst och vi gick ner till vattnet och satte oss vid hamnen för att äta brunch. Med tanke på att det var farsdag här i USA då var det massvis med familjer ute. Vi blev dessutom underhållna av ett par på en båt som var rätt (läs väldigt) dragna, haha. Händer bara i detta landet alltså. Efter det gick vi runt och strosade runt i den lilla byn eller vad man kan kalla det. 

PHOTODAIRY DC I

Några bilder från första dagen i DC.
 
Måndag idag och jag är som en levande zombie. Mina jobbdagar i sommar börjar klockan 6.15 på morgonarna och igår kväll kom vi hem vid halv 12. Men det är bara att gilla läget. DC var iallafall jättefint! Inte den roligaste resan jag har gjort kan jag inte påstå, då det bland annat började med att flyget i lördags morse var 4 timmar försenat osv. Men men. Nu är det bara två veckor till Jenny och Sanna kommer och jag längtar så jag spricker!! 

JUNE 12TH

Fixade ju håret förra veckan. Åkte först till en salong som jag har hört väldigt bra om och kom därifrån supernöjd. Aningen ljusare och det känns kanonbra inför sommaren. Efter det klippte Linnéa mig och nu känns det så fräscht. Jag har aldrig varit bra på att ta hand om mitt hår men har nog blivit något bättre sedan jag träffade Linnéa, haha. 
Min vecka då, har mestadels hängt på gymmet och jobbat. Igår var vi och såg The Fault in Our Stars. Usch vilken sorglig men vacker film och tror inte ett enda öga var torrt i biosalongen. Ett måste att se!
Ikväll och imorgon jobbar jag kväll och på fredag natt sticker jag och mina favoriter till Washington DC över helgen. Ska bli superkul att få se den staden!

GREAT WEEKEND IN BIRMINGHAM

 
Har haft den bästa helgen på länge. Dock har både jag och Linnéa haft magkramper vilket inte har varit så roligt, men bortser man från det har allt varit kanon! Vi tog bussen från Union Station här i Chicago redan vid 6 på morgonen, och eftersom vi då hade festat kvällen innan var vi rätt så trötta. Tack och lov piggade morgonstämningen som ni ser på bilderna upp oss lite. Sedan blev det en fem timmars busstur som gick helt okej. När vi kom fram hämtade Cissi upp oss och då åkte vi direkt och åt lunch. Birmingham var verkligen supermysigt! Sedan åkte vi hem och la oss vid poolen och blev serverade fika som jag vet inte hur länge sedan man åt här, haha. På kvällen hängde vi bara, drack vin och åt grillat innan vi kollade på Stanley Cup finalen. I går tog vi sovmorgon och sedan åkte vi in till Birmingham igen och gick runt och strosade och njöt. Innan vi åkte hem fick vi typisk svensk mat som både Linnéa och jag kom överens om att det var godaste vi ätit sedan vi flyttade hit. Potatis, fläskkotlett och gräddsås, såå gott!
Det tog imot att sätta sig på bussen efter att blivit så bortskämda men har haft det så skönt och känner mig väldigt utvilad inför en ny arbetsvecka. Tack bästa Johan och Cissi för den här helgen! 

MIDSOMMARFEST



Lite bilder från igår då Linnea och jag var på midsommar fest i Andersonville. Hade så kul!
Sitter just nu i Detroit hos Johan och Cissi. Det blev inte många timmars sömn inatt men vi lyckades ta oss upp iallafall och ta bussen vid kvart över 6. Cissi hämtade upp och då åkte vi till något jättemysigt ställe och åt lunch. Hela eftermiddagen har vi legat vid poolen, lekt med barnen och haft en mysigt. 

SO MUCH LOVE



Att detta har varit en av de jobbigaste veckorna här i USA är inget jag förnekar. Jag visste att det skulle bli jobbigt att inte få fira min lillasysters bästa tid i livet. Saknar min familj som bara den när jag ser den här bilden och hade mer än gärna stått där bredvid dem. Tack och lov finns det ju Skype som sagt! 
I helgen åker iallafall jag och Linnea till min kusin och hans familj i Michigan, ska bli superkul att få träffa dem igen och så skönt att komma iväg lite. 

YESTERDAY

 
Såhär såg min dag ut igår, rätt uppenbart att det mesta här i USA handlar om att äta va? ;)
Blev iallafall så rörd av allt fint som Linnéa och min värdfamilj hade gjort för mig. Och alla fina grattishälsningar av er där hemma i Sverige. Om ni visste vad jag saknar er!
 
Har precis kickat igång dagen med en promenad i solen. Måste hoppa in i duschen nu för om en stund ska jag ta itu med något jag har väntat på vääldigt länge, nämligen mitt hår. Är så nervös!!

BAL 2014




Tog de här bilderna direkt från Jossan som är så duktig på att fota. Hennes blogg hittar ni här
 
Alltså hur fina var inte Olivia och Henke på deras bal igår? Jag är världens stoltaste syster och är så ledsen att jag varken kunde vara där igår eller på fredag då hon tar studenten. Tack och lov finns det ju bilder och Skype. Hoppas att ni hade en kanonbra dag och att ni njuter som bara den. 

HAPPY BIRTHDAY TO ME

 
Vräkande regn här i Chicago idag men det gör ingenting. Blir ju 20 år och blev firad av Linnéa och hennes värdbarn med pannkaksbrunch och chokladbollar. Fick även blommor, ett kort och present. Har verkligen hittat en vän för livet här! ♥

LAST SUNDAY

bilder från i söndags.
 
Har suttit och pratat i telefon hela morgonen angående mitt SSN. Killen jag pratade med kan har varit den absolut segaste jag har pratat med och det tog en timma för honom att komma fram till att jag skulle få en refound. Alltså, haha. Nu har det iallafall löst sig och det känns så skönt. 
Annars går min syster balen idag. Förstår ni hur konstigt det känns att det redan är ett år sedan vi gjorde det, och att min lillsis har vuxit upp?? Och imorgon är jag inte tonåring längre heller för den delen. Och att jag har varit här i 9 månader idag. Herregud vad tiden går fort!! 

FINALLY MINE

Detta låg i paketet till mig själv. Modellen är Classic Q Groovee och jag vet inte hur länge jag har velat mellan en sådan här och en MK. Den här är mer mig, så är supernöjd. Snacka om materiell lycka.
 
Har haft det kaos här hemma idag. Det började imorse med att hela mitt badrum hade svämmat över, mitt kameraobjektiv har gått sönder och nu ikväll visar det sig vara massa problem med mitt Social Security nummer. Orkar verkligen inte, haha. Sätts verkligen på prövning nu inför vuxenlivet känner jag. 

WEEKEND ON THE BEACH

 
Hängde som sagt på stranden både i lördags och söndags. Så underbart med värmen och vattnet en bit ifrån. Började läsa på Camille Läckbergs bok Isprinsessan och det har varit svårt att slita sig ifrån den, så bra!! 
Har dock inte kunnat röra mig i natt då jag har bränt mig som bara den på ryggen, men nu har det tack och lov lagt sig lite. Måste nästan köpa högre solskyddsfaktor då solen tar som bara den här.

FIRST OF JUNE

 
Första juni och första dagen på min favoritmånad. Sommaren börjar, allting blir lättare och leénden sitter fastklistrade på de flesta ansikten. Har alltid älskat juni, dels för att jag fyller år och dels för att det alltid har innebärt sommarlov. Lite annorlunda i år, men det gör ingenting för är så exalterad på den här sommaren så jag spricker.
Den här helgen har jag hängt med Linnéa. Har mest glassat på stranden och igår kväll mötte vi upp Ahmad och drog på fest hos några killar. Vi skulle dragit ut men bestämde oss för att stanna på hemmafesten till slut. Hur som helst blev det en kul kväll! Idag hann vi med lite shopping och jag unnade mig äntligen en väska som jag har suktat efter hur länge som helst. Min födelsedagspresent till mig själv!