DECEMBER TOMORROW

 
 
Alltså kan ni förstå att det är december imorgon? Hur fort går inte tiden? Sitter iallafall och trycker i mig min proteinbar och shake efter ett jäkla jobbigt pass på gymmet. Lyssnar på lite julmusik också, hur mysigt?!
 
Detta blir min första jul utan min familj och djur, men tycker inte det gör så mycket då det även är första gången jag kommer göra det på ett varmt ställe. Självklart kommer jag att sakna alla där hemma lite extra mycket men tack och lov finns ju skype. Imorse skypade jag lite med min familj och då höll de på med julbak för fullt. Får hoppas att Kristin och jag kan göra det någon dag också! 
Så, nu är det bara 19 dagar kvar tills Florida och jag längtar såå mycket. Det betyder att jag har 19 dagar på mig att hitta en nyårsklänning, träna lite extra, köpa fina bikinisar, köpa de sista julklapparna och skicka dem till mina fina i Sverige. December kommer också vara fullt av funrace, julbord och massa mys. Ser fram emot den här månaden!
 
Nej nu måste jag hoppa in i duschen innan jag hämtar Kai! So long my friends. ♥

TAKING DOWN THE CHRISTMAS TREE

 
Några bilder från gårdagen i Michigan. På vägen dit stannade vi och åt lunch precis vid Lake Michigan och det var så mysigt! Annars var alla på bra humör och det var sån härlig julstämning med alla hästarna som gick omkring. 
 
Har fått ett par frågor vilken kamera jag använder och jag kör på den gamla hederliga Nikon D60. Jag har många gånger tänkt att byta ut den men trivs så bra med den. :)

AWESOME DAY

 
Lite bilder från gårdagen. Vi tog det bara lugnt och hade det som sagt så himla mysigt! Som ni ser fick jag bidra till efterrätten, hehe. 
 
Nu är jag helt slut efter en dag med så mycket skoj! Var på Woodfield Mall klockan 04.00 imorse för att börja shoppa. Kan ju säga att jag inte blev besviken. Kom därifrån med massvis med julklappar och även lite saker till mig själv. 
Efter det åkte jag och Kristin hem till mig för att göra oss iordning inför en tripp till Michigan. Har haft så roligt idag, och är så tacksam över allt jag får vara med om här.
 
Nej, nu blir det Hawaii five-0 och sedan sova! xx
 
 

THANKSGIVING PARADE II

 
Lite fler bilder från paraden. Märks det att jag saknar hästarna eller? Får sån längtan efter dem så fort jag ser en. 
 
Nu har vi tryckt i oss massvis med mat. Påminner lite om julen i Sverige bara det att det är mycket mer mat här. Ligger med matkoma i sängen och ändå har vi inte ätit allt än, haha. 
Annars var det jättefint när alla skulle säga vad de var tacksamma över. Min värdfamilj sa att de var tacksamma över att ha mig här och jag sa samma sak till dem. Kunde inte hamnat hos en bättre familj! ♥
 
Så, ikväll börjar "black friday" vilket är den galnaste rean i hela USA. Jag ska själv gå upp klockan tre inatt för att åka till Woodfield Mall och möta upp Kristin. Att vi åker dit inatt är dels för att det är öppet (yolo) och dels för att imorgon åker jag, Kristin, min värdfamilj och deras kompisar till Michigan. Det kommer bli supermysigt med alla juldekorationer! 
 

HAPPY THANKSGIVING EVERYONE

 
Idag är det ju thanksgiving här i USA. Tänkte bara kort och gott säga att jag är så himla tacksam för allt som har hänt mig det senaste året. Har lärt känna så mycket underbara människor, firade studenten och hade en spårad sommar med mina bästisar. Kom hit till Chicago och har fått det tio gånger bättre än vad jag någonsin trott. Ser fram emot ett år med massvis av roliga händelser! Kom ihåg att vara tacksam över det ni har.
Happy Thanksgiving!
 
Idag började jag dagen med att käka lite typisk amerikansk thanksgiving frukost. Massvis med socker och frukt, haha. 
Åkte sedan ner till downtown med min värdfamilj för att kolla på en parad. Så mysigt och massvis med folk! 
 
Såg bland annat Jack Sparrow och Miss Illinois blandat med massa andra grejer. 
Nu är det snart dags för mat! Hörs sen. 

WE HEART IT




50% av min lediga tid spenderar jag på weheartit. Älskar bilderna där ifrån! 

Annars är barnen lediga idag då det är thanksgiving imorgon. Ska bli jättekul att få vara med och fira något så typiskt amerikanskt! Har iallafall lovat min värdföräldrar att ta med barnen till Ikea för lunch idag, och kolla om det finns något typiskt svenskt man kan ta på bordet imorgon. Ska bli mysigt!

9 MONTHS AGO

 
Saknar mina stjärnor! 
 
Hejsan!
 
Den här förmiddagen har jag spenderat åt att bli sentimental över massa gamla mobilbilder. Hittade en mapp från hela sista året på gymnasiet och tjena vad roligt vi hade. Hade fullt upp med alla tävlingar, träning, plugg och jobb. Och på det var det fest nästan varje helg. Roligt var det iallafall! 
Idag har även hunnit med lite tvätt och att städa upp mitt rum som alltid lyckas se ut som ett bombnedslag efter ett klädbyte. Om en stund ska jag till gymmet tänkte jag! 
 
So long mi amigos!

MONDAY AGAIN

 
Några fler bilder från lördagen. 
Eftersom det var så himla kallt bestämde vi oss för att skippa utgången och äta på Cheesecake Factory istället. Dock var väntetiden 2,5 timma på grund av paraden, så vi satte oss på Starbucks under tiden. När vi väl skulle gå till WT tog det sån tid och det var inte roligt i den kylan kan jag säga er. När vi kom fram kände jag inget annat än mina fötter, då smarta Rebecca tog på sig kjol och högklackat, haha. Men väl framme njöt jag av deras goda ceasarsallad!
 
Så, måndag idag och om en stund ska jag till Wilbur Wright och skriva in mig på college. Har aldrig varit med om något krångligare system än vad de har här, men det är något som måste göras!

SATURDAY NIGHT

 
Kallaste dagen sedan jag kom hit var det igår. Tack och lov blir det bra bilder iallafall! 
Detta är från Millenium Park. Har jag sagt hur mycket jag tycker om den här staden?

CATCHING FIRE

 
Hejsan!
 
Igår kväll åkte jag till Lincoln Park (utan GPS) för LCC-möte. Börjar bli riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt börjar hitta någorlunda här i storstaden. Träffade även Fanny och det var så himla kul och se ett ansikte man känner igen! Efter mötet mötte vi upp några fler för att se bion Catching fire som var såååå bra! Över förväntningarna helt klart. 
Sov hos Amanda och kom precis hem därifrån, men nu när jag ändå är uppe ska jag till gymmet en runda! 
Hörs sen ♥

PICTURES FROM MY PHONE

 
1// Stolta svenskar på collegeparty! 2// Glada svenskar och en tysk. 3// Halloween. 4// Mysig morgonpromenad hos Kristin!
 
 
1// P!NK som var hur grym som helst! 2// Påväg hem från skolan med mina värdbarn. 3// Kajsii och jag! 4// Lite för mycket alkohol kanske? Haha
 
 
1// Världens bästa Chicago! 2// Mina sötisar. 3// Bosse och jag. 4// Party or what!
 
 
1// Köpte lite fireball. 2// Redo för utgång! 3// Bästa bakiskuren. 4// Niagara falls.
 
Här har ni lite bilder från min telefon som jag inte har visat er. 

COFFEE AND WEEKEND PLANS

 
 
Hej på er!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träffa några kompisar för kaffe på Starbucks. Älskar hur mysigt de har gjort med julpyntning redan! Vi satt iallafall där i några timmar och planerade helgen som kommer bestå av lcc-möte, bio, lightning festival och utgång. Så taggad!
 
Nu ska jag iväg och hämta barnen! puss 

THE ROADTRIP IN A MOVIE

 

GOOD START

 
Att starta dagen med en kopp kaffe är obligatoriskt för mig, men tänkte bli lite bättre att unna mig tid och göra en bra frukost varje morgon. Idag blev jag sugen på en smoothie efter morgonträningen, men hittade inget recept jag var sugen på. Så la i en halv banan, en halv avocado, mandelmjölk, jordnötssmör och proteinpulver i en mixer. Resultatet- bästa smoothiesen någonsin. Toppade med müsli för lite mer mättnadskänsla.
Tips tips!

TORONTO DOWNTOWN

 
När vi kom tillbaka från Niagarafallen i lördags bestämde vi oss för att gå runt och titta lite. Vi orkade väl gå i ca. 10 minuter innan vi bestämde oss för att sätta oss på en sportbar för att kolla på matchen och äta. 
På hemvägen gick vi in i en affär som såg ut precis som systembolaget hemma i Sverige. Så då var vi ju tvugna att köpa alkohol bara för att vi kunde. Handlade av sötaste killen i kassan också som började prata massvis när han såg mitt svenska ID. Älskar kanadensarna alltså! 
Efter det blev det en av de roligaste partykvällarna jag har haft här. Klubben vi gick till var samma som dagen innan, men de öppnade upp två extra dansgolv. Alltså var det fyra våningar och proppfullt med folk! Hade sååå kul.

INSTAGRAM

 
På min instagram hittar ni bilder som inte alltid kommer upp här. Vill ni följa mig där, sök då på rebeeccas
 

BACK TO NORMAL

 
bjuder på lite sommarbilder, om en månad åker vi äntligen i Florida!
 
Hejsan!
 
Nu har jag kommit tillbaka till vardagen igen. Igår gick jag mest runt som en zombie med min trötthet och förkyldning. Idag sitter förkyldningen kvar men trött är jag inte iallafall!
Så har en hel del saker som ska göras. Åka till postkontoret, skriva in mig på college, handla m.m. Har varit så taggad på att börja springa den här veckan med, men pga förkyldningen får nöja mig med att göra lite andra övningar som inte innehåller cardio. Det får vänta!

WE BROUGHT SWEDEN TO CANADA

 
Bara för att vi kan så bestämde vi oss för att spexa till det lite. Tror vi blev rätt populära med Sverigeflaggan då bland annat några polacker kom fram och frågade om de kunde ta kort med mig, haha. För ett par dagar sedan när Amanda och jag var ute och gick var det två indier som frågade om de kunde ta kort på oss också. Förstår inte riktigt varför det är så speciellt med det blonda. I Sverige är det ju hur vanligt som helst.
 
Kan även svara på en fråga här som jag fick för ett par dagar sedan. Både Kai och Michelle är tyskar och jobbar som Au pairer här med. Kristin och jag är svenskarna i gänget. ;)

NIAGARA FALLS

 
I lördags åkte vi till Niagarafallen som bestämt. Vi hade sån tur med vädret och det var väldigt vackert! 
Låter helt enkelt bilderna tala för sig själva!

FROM CHICAGO TOO CANADA

 
Här har ni lite bilder från när vi körde genom staterna för att komma till Kanada. 
Vid klockan fem på morgonen började roadtripen och då körde vi igenom Chicago downtown vilket kan vara något av de coolaste från motorvägen. Sedan blev det en lååång resa men som sagt hade vi så himla kul så det gjorde inget! Vi åkte igenom Cleveland (bilderna därifrån funkar tyvärr inte att lägga upp) som också var häftigt att se. 

BEST ROADTRIP EVER

 
Vid Niagarafallen i lördags.
 
Hi guys!
 
Tänkte bara titta in här lite snabbt innan jag hoppar in i duschen och kryper ner i sängen. 
Har haft den bästa helgen på hur länge som helst. Har skrattat konstant hela tiden och vi har haft det så himla roligt! Är så himla tacksam över att jag har träffat dessa människorna! ♥
 
Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men lovar er massvis med bilder när jag har hunnit kolla igenom dem. 

FIRST NIGHT IN CANADA






Godmorgon från Kanada! 

Igår kväll kom vi äntligen fram hit efter en lite längre bilkörning än vi räknat med. Men vi kom fram till slut och vi hade jättekul hela bilkörningen. 
Dock åkte både jag och Kristin på värsta förkyldningen, men det var inget som inte lite alkohol kunde lösa, haha.
Så när vi kom fram gjorde vi oss iordning, som vanligt efter alla tjejers beslutsångest om vad man ska ha på sig, drog vi till slut ut. Hamnade på en av de roligaste klubbarna här och dansade tills stängning. Efter det drog vi till en efterfest som minst sagt var skum haha. En himla bra kväll iallafall, och nu måste jag gå upp för ska köra till Niagara falls om en timma! 
Ciao

OLD ORCHARD MALL

 
Innan idag mötte jag upp Sandra och Moa på Old Orchard Mall. Köpcentret ligger en liten bit utanför Chicago och jag tycker om stället jättemycket! Det ligger utomhus men de har alla affärerna. Vi gick iallafall runt och kollade innan vi åt lunch. Efter det åkte jag hem och skypade lite med Jenny.
 
Nu måste jag hinna packa lite för imorgon börjar vår roadtrip till Kanada!! Är så himla taggad inför en helg med mina kompanjoner. Är mindre taggad på att börja köra klockan 05.00 imorgon bitti, men det ska nog gå bra! Resan kommer att ta runt 12 timmar och då åker vi igenom fyra stater. Indiana, Ohio, Pennsylvania och New York. På hemvägen åker vi dock på den kanadensiska sidan och kör ner i Michigan. Vi ska bo i downtown Toronto och åka till Niagara Falls på lördag också. Så jäkla roligt ska detta bli!
 
Hoppas ni får en riktigt bra helg! ♥

A WALK ALONG LAKE MICHIGAN





Knäppte dessa bilder innan idag när Amanda och jag bestämde oss för att ta en promenad vid Lake Michigan. Det var perfekt höstväder så vi köpte med oss varsin kaffe och gick och pratade om allt möjligt. 
 
Något som jag känner här i Chicago är att jag är "hemma". Så fort jag tänker på att jag ska tillbaka till Sverige om 10 månader får jag en klump i magen. I never wanna leave this town, som jag skrev på instagram innan. Jag har aldrig mått så bra som här! 

LOVE THIS COZY WINTER MORNINGS

 
Idag vaknade jag upp till ett minusgradigt Chicago, vilket jag inte har något emot då jag är en av de få som tycker om vintern, iallafall ibland, haha. Så drog på mig min tjockaste jacka imorse när jag gick med barnen till skolan.
Nu tänkte jag krypa ner i sängen igen med en stor kopp kaffe och kolla på Hawaii five-0. Efter det ska jag träffa Amanda.
 
Ha en bra dag! Puss 
 
 

3 QUESTIONS

Jag har fått en hel del frågor här sista tiden. Kolla bara i inlägget där ni kommenterat så har jag svarat där!
 
Vilken färg är det du har på dina docs? Är de bruna eller är de mer åt rödaktiga hållet? Svårt att se… Grymt snygga i vilket fall!
 
De är bruna! Tack så mycket :)
 
Hej, vi ska också åka till Florida snart, över jul. Vi ska till Anna Maria Island. Du har inga tips på utflykter eller "måsten" då man är där i krokarna? 
=) 
/Elin
 
Hej! Jag har ingen aning om vad man kan göra faktiskt. Dit du ska ligger bara en timma från där jag ska bo över jul också! Skicka gärna iväg ett mejl till [email protected] om du ser detta! Hittade inte din mejladress. :) kram
 
 
Åh jag såg henne för några veckor sedan här i Seattle och håller verkligen med, hon är grym! förstår inte hur hon kan sjunga så bra samtidigt som hon gör volter ;) 
Jag ska till Chicago över en helg i December, och har du tips på bra matställe, shopping eller något jag inte bör missa så får du gärna tipsa mig! :)
 
Mina tips om Chicago hittar ni HÄR!  Något jag dock inte har skrivit så mycket om är shoppingen på Michigan avenue och State street, det måste du kolla in! Hoppas du får det riktigt kul, Chicago är bäst! :)

LAST PICTURES FROM BOSTON

 
Detta är de sista bilderna jag har att bjuda er på från Boston. Vi drog till Haymarket i Quincy vilket var superdupermysigt! Det bästa med Boston var nog just det att det var sån mysig stämning överallt. Vi gick mest runt och tittade och jag köpte med mig en baseball keps, just för att det var Boston och att de precis vunnit World series. 
Efter detta drog vi hem till Kajsa och gjorde oss iordning, då vi skulle träffa hennes kompisar. Det blev en väldigt trevlig kväll med öl och shots. Dagen efter åt vi brunch och sedan körde Kajsa mig till flygplatsen. Det var riktigt sorgligt att säga hejdå eftersom vi inte kommer att ses på ett år. Men sånt är livet och det är bara att gilla läget som man säger. 

HARVARD UNIVERSITY

 
När det började bli lite mörkare ute drog vi oss till Harvard University. Jag tyckte det var riktigt häftigt att se området, efter att man exempelvis har sett filmen om Mark Zuckerberg och Facebook. Tycker även att det är riktigt coolt att Kajsa pluggar där med..
Vi satte oss även på Starbucks en bra stund för att njuta av våra cupcakes och kaffe. Så mysigt! 
 
Nu sitter jag på "Makeapeace" med mina värdbarn. De är lediga idag också men min värdmamma sa att jag kunde ta med laptopen hit och göra vad jag ville, medan de springer runt och leker. Älskar Au pair livet ibland alltså. ;)

IN A PARK IN BOSTON

 
Jag har nog inte skrattat så här mycket på länge som jag gjorde när vi gick igenom den här parken. Killen som tog kortet på oss var antingen så jäkla packad att han inte visste vad han pratade om eller världens skönaste. Men roligast var nog han som stog och spelade alla dessa instrument och det lät sååå dåligt att jag ville lägga mig på marken. Och så fort jag tog upp kameran för att ta kort på honom drog han värsta posen.
Gotta love the Americans! 

GEORGETOWN CUPCAKE

 
Något som Kajsa var väldigt ivrig med att visa mig i Boston var Georgetown cupcake
Jag är inget större fan av kakor och cupcakes, men när jag såg att de hade peanutbutter fudge kunde jag inte låta testa en och det gjorde jag rätt i. Såå god!

NEWBURY STREET

 
Här har ni lite fler bilder från härliga Boston.
 
I lördags tog jag och Kajsa sovmorgon och sedan hämtade hennes kompisar Hanna och Lisa upp oss. Vi tog tunnelbanan till Newbury street där de hade massvis med bra butiker. Vi träffade även på Harry Styles inne på HM. Nejdå, men det var en kopia av honom som gjorde att mitt 1D hjärta slog lite extra haha. 
Annars älskade jag idyllen av Boston, det var massvis med gamla byggnader blandat med höghusen. Det var så mysigt att bara gå omkring där och titta! 
 
Idag har jag jobbat hela dagen, och nu ikväll skypat en bra stund med Fanny som flyttar hit nästa vecka. Vi gick på samma skolan hemma i Sverige i sex år, och nu kommer vi att bo en kvart från varandra i Chicago. Det känns bara galet och vi kommer att ha så kul här!

MACKLEMORE AND RYAN LEWIS CONCERT

 
Två första bilderna är tagna av Kajsa. Ni hittar fler på hennes blogg här!
 
Efter en lång resa till Boston och Cohasset, hämtade Kajsa upp mig på tågstationen. Vi åkte hem till henne då hon fortfarande jobbade lite, men barnen skötte sig mestadels själva så vi satt och drack kaffe och babblade.
På kvällen åkte vi in till Boston och TD Garden där Macklemore hade konsert. Riktigt roligt var det och dunket när Thrift Shop spelades var oslagbart. Vi shakade loss som på den gamla goda tiden på Eksjö statt ;)
 
Efter det mötte vi upp Kajsas kompis och åt lite pizza, innan vi åkte hem till Kajsa igen!
 
 

WALL OF ART

 
Hittade coolaste graffitiväggen mitt i smeten i Boston. 
 
Hejsan fina ni!
 
Nu är jag hemma efter en mysig helg hos Kajsa. Vi har tagit igen massvis med prat, dansat sönder till Macklemore, hängt i Boston, skrattat så jag fått träningsvärk och druckit öl med hennes kompisar. En perfekt helg med min fina vän!
 
Nu tänkte jag fortsätta kolla på EMA galan, och ta det lite lugnt då en lång jobbdag väntas imorgon. 
Mer uppdatering om helgen kommer, I promise!

HELLO MASSACHUSETTS

 
Idag drar jag äntligen till Boston och Kajsa. Har velat göra detta hur länge som helst då hon flyttade dit i Januari. Kajsa var här i Chicago för några veckor sedan med hennes kompisar och hälsade på, vilket var så himla kul! Vi umgicks nästan varje helg hemma i Sverige och nu kommer vi ses sista gången på nästan ett år, vilket är väldigt tråkigt. Men det gör att man får ta vara på tiden lite extra! 
 
Vi ska iallafall på Macklemore ikväll och på lördag ska vi turista inne i Boston. Ska bli så roligt! 
 
Och vill ni följa mig på instagram, heter jag REBEECCAS där! :)

STORY OF MY LIFE

 
Godmorgon (god eftermiddag för er) från mig och kaffekoppen!
 
Vill börja detta inlägget med att säga hej till lite nya läsare! Blir så glad av era fina kommentarer. Kärlek till er! ♥
 
Idag vaknade jag upp med massa energi trots att min hals inte vill samarbeta alls. Lite jobbigt då jag är jättesugen på en lång löprunda men det får vänta. Vill vara så frisk som möjligt den här helgen! Men en liten promenad i det underbara höstvädret ska jag iallafall göra. 
 

P!NK CONCERT - TRUTH ABOUT LOVE

 
Igår kväll var jag och Kristin i United Center för att kolla på P!NK. Det var första gången jag såg henne och jäklar vad grym hon var! Jag har sett rätt många konserter under mina år (haha vadå låta gammal) men hon var utan tvekan den bästa jag sett live. Hon sjöng så himla bra och underhöll publiken på bästa sätt. Att hon och hennes dansare var supersnygga och vältränade gjorde inte saken sämre heller. Hela publiken stod och dansade hela konserten, den stämningen alltså. 
 
Har så mycket minnen från hennes låtar att det är galet. Kommer ihåg när jag var liten och fick mitt första album M!ssundaztood. Hon blandade hennes nya låtar med de gamla, och det finaste under hela kvällen var när hon sjöng Try
 
Så bra kväll, och på fredag är det dags för Macklemore i Boston med Kajsa!
 
 

WOODFIELD MALL AND IKEA

 
 
 
 
 
I söndags vaknade jag och en tysk tjej, Katharina, upp hos Kristin. Vi tog en lång sovmorgon och startade sedan dagen med en morgonpromenad. Området hon bor i är så himla fint och det var verkligen skönt att få andas lite lantlig luft. Såg en traktor för första gången jag kom hit, var så exalterad, haha. Sedan käkade vi en brakfrukost och gjorde oss redo för att åka till Woodfield Mall och Ikea för att fira våra två månader här.
 
Fick som vanligt med mig lite från Gilly Hicks och köpte även en present till min värdmamma som fyllde år igår. På Ikea åt vi köttbullar och sedan köpte vi med oss lite typiska saker hem så som müsli, lax och julmust. Efter det åkte jag och Kai hem för att möta Sophia och kolla på Bears matchen i en bar. Lika bra helg som alltid här!
 
Är så glad att jag har träffat dessa människorna, har alltid så roligt med dem! ♥
 

BLOG OF THE WEEK

 
 
Idag hittar ni mig som veckans blogg på blogg.se startsida! 

MY MONDAY MORNING

 
 
 
 
 
Lite snapshots från idag. 
 
Såhär har min dag sett ut än så länge. Har hunnit med två skype dejter med Nelly och Jenny också. Önskar de kunde flyga hit på direkten, som jag saknar dem! Men förhoppningsvis är det inte allt för långt kvar tills jag ser dem. 
 
Har även fixat lite med tvätten och dansat runt till Timber, hur skön låt är det inte? Två veckor till Kanada och jag är mer är taggad!
 

HALLOWEEN PARTY

 
bilder tagna av Sandra
 
Förlåt för världens sämsta uppdatering, men har verkligen haft fullt upp hela helgen. 
 
I fredags var vi som sagt på halloweenfest i Evanston. Det var riktigt roligt och och ännu roligare att alla var utklädda. Vi kom till förfesten rätt sent, tog några shots och sedan bar det vidare till en fest som hostades av några tjejer. Det var väldigt mycket folk och efter ett tag kom polisen, så vi drog vidare till en annan mindre fest. Vid halv 7 ramlade vi in hos Sandra och tog en halvlång sovmorgon.
Lyckat var det iallafall!

TRICK OR TREAT




 
Lite bilder från gårkvällen då vi gick trick or treat på våran gata. 
Har ju även lovat att visa lite bilder på det området jag bor i, vilket faktiskt är ett av Chicagos finaste. Vissa hus var riktigt roligt utpyntade och det gick runt zombies och skrämde människor, så kul! 
Jag var iallafall black swan. Hade ca. 10 minuter på mig att fixa sminket så är nöjd haha. Efter TOT åkte vi som sagt till mina värdföräldrars kompisar där det var lite halloweenparty. Väldigt trevligt! 

Ikväll slutar jag klockan 18 och då blir det raka vägen till Sandra för att fixa i ordning oss inför kvällens festligheter!